Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z wczytaniem gry  (Przeczytany 1141 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Winged

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z wczytaniem gry
    « dnia: Października 27, 2012, 10:19:59 »
    Witam. Otóż mam za sobą blisko 500 dni gry (oczywiście tych wirtualnych), służę Rzeczpospolitej, właśnie wróciłem do kraju po obaleniu reżimu Islama Gireja, wkupiłem się z powrotem w łaski polskiej szlachty, zdobyłem dla siebie wspaniałe miasto Smoleńsk. Oczywiście wróg nie przepuścił okazji, by je najechać, więc zgromadziłem spory garnizon i odparłem Moskali. Zapisałem grę, a tu nagle krach. Wyrzuca mnie do pulpitu. Myślę sobie, to nic, przecież było tak już wiele razy. Wczytuję grę i krach. Znowu to samo. I kolejny, i kolejny. Za każdym razem na sekundę pojawia się mapa, lecz bez miast, bohaterów itd., a już na pulpicie pojawia się okno "Program M&B OiM przestał działać". Dodam, że mam Win 7, próbowałem przeinstalowywać grę, skopiowałem mój jedyny, ten prawdopodobnie zbugowany save na wypadek, gdybym musiał wszystko skasować. I nic nie pomaga. Proszę was o pomoc i rozwiązanie tego problemu, jak pomyślę, że będę musiał zaczynać od nowa i tyle przygód, kombinowania, bitew w obronie Rzeczpospolitej pójdzie na marne... Może gra robi jakiś autozapis, tak, żeby można było odzyskać save'y... Z góry dziękuję za pomoc.

Offline ArcanusPL

• Użytkownik
    Odp: Problem z wczytaniem gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 27, 2012, 14:36:49 »
    Słyszałem że dysk robi niewidoczną kopie wszystkich danych. Może da się jakoś tą kopie odzyskać i wrócić do wcześniejszego save'a.  ( niestety nie wiem jak ale poszukaj w google )

Offline Winged

• Użytkownik
    Odp: Problem z wczytaniem gry
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 27, 2012, 18:04:08 »
    Niestety, w goglach nie mogę znaleźć niczego takiego. Ale próbujmy dalej.