Witam. Otóż mam za sobą blisko 500 dni gry (oczywiście tych wirtualnych), służę Rzeczpospolitej, właśnie wróciłem do kraju po obaleniu reżimu Islama Gireja, wkupiłem się z powrotem w łaski polskiej szlachty, zdobyłem dla siebie wspaniałe miasto Smoleńsk. Oczywiście wróg nie przepuścił okazji, by je najechać, więc zgromadziłem spory garnizon i odparłem Moskali. Zapisałem grę, a tu nagle krach. Wyrzuca mnie do pulpitu. Myślę sobie, to nic, przecież było tak już wiele razy. Wczytuję grę i krach. Znowu to samo. I kolejny, i kolejny. Za każdym razem na sekundę pojawia się mapa, lecz bez miast, bohaterów itd., a już na pulpicie pojawia się okno "Program M&B OiM przestał działać". Dodam, że mam Win 7, próbowałem przeinstalowywać grę, skopiowałem mój jedyny, ten prawdopodobnie zbugowany save na wypadek, gdybym musiał wszystko skasować. I nic nie pomaga. Proszę was o pomoc i rozwiązanie tego problemu, jak pomyślę, że będę musiał zaczynać od nowa i tyle przygód, kombinowania, bitew w obronie Rzeczpospolitej pójdzie na marne... Może gra robi jakiś autozapis, tak, żeby można było odzyskać save'y... Z góry dziękuję za pomoc.