Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Misje pomoc  (Przeczytany 1638 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline flapek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Misje pomoc
    « dnia: Października 22, 2012, 15:04:09 »
    siema mam pytanie jakie misje robic albo co robic wogole . dopiero zaczynam i co mam robic jakie misje u kogo albo cos dacie jakas podpowiedz ; ))

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Misje pomoc
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 22, 2012, 15:15:34 »
    Misje możesz robić u lordów, dostajesz za nie pieniądze.

Offline Xsardas333

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • Za Imperium! DaRKsIDer is BACK!
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 22, 2012, 15:25:22 »
    No i co na dłuższą metę ważne to rosną ci wskaźniki stosunków z nimi ;)

Offline flapek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 22, 2012, 15:47:58 »
    mam takie pytanko dotyczace misje : przeprowadz zwiad ( nazwy miejscowosci) jak to zrobic bo pisze zeby przeprowadzic zwiad ale co biegac kolo tego tylko?

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 22, 2012, 17:21:46 »
    mam takie pytanko dotyczace misje : przeprowadz zwiad ( nazwy miejscowosci) jak to zrobic bo pisze zeby przeprowadzic zwiad ale co biegac kolo tego tylko?
    Z tego co pamiętam to masz koło niej jeździć, ale nie jestem pewien, spróbuj wejść do tej miejscowości jak jazda koło niej nic nie da.

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 22, 2012, 17:45:12 »
    Lokacja musi wystarczająco długo znaleźć się w zasięgu wzroku twojej drużyny, sądzę, że lepsza umiejętność drużyny w dostrzeganiu zwiększa odległość jaką możesz trzymać od lokacji, ale to może być tylko moje własne odczucie.

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 22, 2012, 18:42:39 »
    Misje możesz dostać od lorda/króla (to te koniki na mapie), od Mistrza Gildii (gdy przybędziesz do miasta wybierz opcję "przespaceruj się po ulicach", a następnie znajdź owego pana. Łatwo go rozpoznać, bo to ten który nie łazi ciągle, tylko stoi w miejscu, najczęściej w jakichś głównych miejscach w mieście) oraz od wójtów wiosek (sytuacja taka jak w mieście, on też nie chodzi, ale łatwiej go znaleźć).
    W misji ze zwiadem musisz poprostu przejechać w pobliżu wioski. Powinien wtedy wyskoczyć Ci komunikat: "Rozpoczęto zwiad w miejscowości X"