Aż takim świeżym użytkownikiem nie jestem, bo na forum to konto istnieje już ponad rok, ale od ostatniego razu gdy się tutaj wypowiadałem minęło dużo czasu więc wydaje mi się, że warto by było przywitać się jeszcze raz!
A więc zaczynajmy! Nazywam się Piotrek, w internecie posługuję się najczęściej nickiem Thelleo.
Na co dzień uczęszczam do katowickiego gimnazjum, ale z typowym stereotypem "gimbusa" staram się walczyć więc nie musicie się niczego obawiać ;)
Moją pasją jest informatyka, głównie z zakresu software-u. Potrafię całkiem sprawnie programować w PHP z frameworkami KohanaPHP i CakePHP, a także uczę się Javy oraz Pythona. Próbowałem też sił w tworzeniu gier, ale poza prostymi tworami 2D nie udało mi się nic specjalnego zrobić, ze względu na to, że bardziej skomplikowane przeliczenia geometryczne aktualnie są poza moimi umiejętnościami.
Jeżeli chodzi o muzykę to mogę słuchać teoretycznie wszystkiego choć najbardziej do gustu przypadają mi klimaty metalu i rocka. Lubię też ciekawe książki i jestem po takich tytułach jak "Saga o wiedźminie" Andrzeja Sapkowskiego czy "Władcy Pierścieni" J. R. R. Tolkiena, a w najbliższym wolnym czasie mam zamiar przeczytać "Trylogię Husycką".
A jeżeli natomiast kogoś by ciekawiło w co grywam to oczywiście od jakiegoś czasu zagrywam się w M&B Warband, a oprócz tego zdarza mi się porobić kilka questów w Borderlands 2 czy postrzelać trochę w Battlefieldzie 3.
Poza tym czekam też na Assassin' Creed 3, które mnie do siebie przyciąga głownie z tego względu, że chciałbym w końcu poznać zakończenie całej serii.
No i to w sumie byłoby na tyle. Jeżeli ktoś chciałby się jeszcze czegoś o mnie dowiedzieć to niech śmiało pyta a postaram się odpowiedzieć.