Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zostanie najemnikiem w. zaporskiego  (Przeczytany 2641 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lordtorus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zostanie najemnikiem w. zaporskiego
    « dnia: Października 19, 2012, 11:26:17 »
    Witam mam pytanie jak zostać najemnikiem na usługach wojska zaporskiego ? W mojej grze mam już około 120 dzień,  bardzo dobre relacje z lordami tego państwa (już kilku przyjaciół) , ponad 70 jednostek wojska , sławy 68 i szacunku 5. Zacząłem wątek z czarnym hetmanem ale jestem w punkcie w którym muszę być sławny by dalej kontynuować akcję z radziwiłem a mimo tego że król w. zaporskiego jest moim przyjacielem nie daje mi opcji dołączenia jako najemnik. Nie wiem czy coś nie popsułem bo kiedyś grając u szwedów na początku już mogłem nim zostać.

Zapewne gdzieś pojawiła się odpowiedź na to pytanie i proszę o wybaczenie ale z powodu niezapłaconego rachunku za internet mam włączony tryb "ultra wolny" przez co wczytanie jednej strony zajmuje około 15 minut więc wyszukiwanie i otwieranie tematów zajeło by wieki. Pozdrawiam

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Zostanie najemnikiem w. zaporskiego
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2012, 12:20:25 »
    Sławę musisz dobić do 200.

Jeśli pomogło, to liczę że mi postawisz piwo...
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline grywacz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 19, 2012, 14:03:17 »
    aby zostać najemnikiem, nie trzeba mieć sławy na 200 ;) ja miałem coś ok. 80 gdy nim zostawałem ;)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 19, 2012, 14:34:23 »
    W czarnym hetmanie nie ma opcji zostania najemnikiem (fabule).
    200 sławy TRZEBA by Radziwił nas przyjął do rebelii.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline grywacz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 21, 2012, 15:30:48 »
    to prawda ;)

Zacząłem wątek z czarnym hetmanem ale jestem w punkcie w którym muszę być sławny by dalej kontynuować akcję z radziwiłem a mimo tego że król w. zaporskiego jest moim przyjacielem nie daje mi opcji dołączenia jako najemnik.

tutaj, jak już kolega wspomniał, trzeba mieć min 200 sławy, a skoro zacząłeś już kampanię, to NIE MA opcji zostania najemnikiem, trzeba fabułę doprowadzić do końca... a wtedy już nie opłaca się być najemnikiem, sam zobaczysz ;)