Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [EVENT] Oblężenie Zamek Hailes - zapisy  (Przeczytany 18965 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [EVENT] Oblężenie Zamek Hailes - zapisy
    « Odpowiedź #90 dnia: Października 19, 2012, 23:13:30 »
    Pokaż choć jeden dowód że zrobiłem "Teamkilla" dla trollu... Wiesz czego nauczyłem się w 1ps? Kultury, i szacunku dla gry innych osób o której pewnie nie masz nawet pojęcia.

Był REF_Barbarian, nie wiem czy to ty, czy ktoś fejkował ale najwyraźniej ta osoba była idiotą.

P.S Jakby ktoś jechał (nawet po moim wrogu) po rodzicach to miałby zagwarantowany pobyt w szpitalu, najwyraźniej dzieci w necie myślą że mogą sobie hejtować, lecz takie osoby są uważane na śląsku za najniższą klasę społeczną świata ...

W takim razie też po proszę ss , moze dostane logi serwera i udowodnie Ci to ^^ Kultury ?! W 1 ps to Ci zrobili chyba pranie mózgu aby lecieć zawsze tam gdzie Ryba ... Tak , teraz sobie pisz w necie kogoś byś to nie na*ebał -.-

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #91 dnia: Października 19, 2012, 23:14:31 »
    Hah nie chodziło mi nawet o gry kolego... może na native jest przeciętny lecz na NW jestem więcej niż Dobry.
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2012, 23:33:41 wysłana przez Exetes »

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #92 dnia: Października 19, 2012, 23:16:03 »
    No proszę bardzo, i tak tobie w pakerzeniu na necie nie dorównam...

Szczerze nie obchodzą mnie wypowiedzi jakiś ludzi którzy sobie dają nick "Kolega" (Żałosne.)
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2012, 23:32:20 wysłana przez Exetes »

Offline wiedzmin_rivia

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #93 dnia: Października 19, 2012, 23:52:26 »
    Kolega, jak i Exetes czy jak IvE, normalny nick.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #94 dnia: Października 19, 2012, 23:55:45 »
    No proszę bardzo, i tak tobie w pakerzeniu na necie nie dorównam...

Szczerze nie obchodzą mnie wypowiedzi jakiś ludzi którzy sobie dają nick "Kolega" (Żałosne.)

Szczerze nie obchodzą mnie wypowiedzi jakiś ludzi którzy sobie dają nick "Exetes" (Żałosne.)
    Kiedykolwiek napisałem , że w realu kogos skopie ? Nie wydaje mi się ;) A żałosny to ty jesteś razem ze swoim gwiazdorzeniem .

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #95 dnia: Października 19, 2012, 23:59:54 »
    Nie rozumiem po co w sumie te spiny. Kiedy wpadłem na pomysł na event byłem świadom co mnie czeka, jednak po czasie zauważyłem, że to zaczyna się rozwijać na dość wysokim poziomie. Zgłosiło się ok 107 osób z czego było niecałe 50 ale to i tak ładnie. Kiedy zacząłem współprace z Wolfpackiem naprawdę myślełem, że bedzie to porządny event a więc zaproponowałem ażeby Wolfpack też wpadł. Zgodzili się. Na szczęście kiedy im napisałem, że event odbędzie się o 7:00pm przez przypadek nie uwzględniłem (UTC+01:00). Wolfpack się spóźnił, przyszli po evencie. Nie byli specjalnie zawiedzeni jednak spytali się mnie jak poszło. Powiedziałem prawdę. Jeden tekst napisany przez jednego z radnych uświadomił mi, że event z początku był skazany na taki a nie inny los - 'polish mentality :)'

Niewiem, czy wypożyczą za tydzień serwer, jednak nie chciałbym rezygnować z organizacji. W następnym na pewno bedą inne, jaśniejsze zasady oraz więcej adminów a także zakaz wstępu dla poszczególnych graczy.

Na koniec chciałbym podziękować wszystkim za przybycie. Dowódcą, Aharo i Flecktarnowi też chce podziekować za zaangażowanie. Szkoda, że wyszło jak wyszło, jednak pograliśmy tak? O to właśnie chodziło.

Jeżeli chodzi o grę muszę pochwalić PE za wspaniałą obroną prawego skrzydła, KoH za grę w zbitej formacji i stosowanie się cd zasad (przynajmniej w pierwszych dwoch rundach) jak i PK jednak ataki na PE mogłbyby byc bardziej owocne ^^ BRose oraz KPP za ogar oraz stosowanie się do poleceń admina a także Rivie za wspaniałą kawalerie ^^ oraz IronKnights którzy ładnie wspólpracowali ze zjednoczonymi emiratami.

Co do nagan powstrzymam się bo nie chce mi sie pisać książki ^^

Pozdrawiam Ned
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #96 dnia: Października 20, 2012, 00:00:59 »
    Ciekawe do jakich wniosków chcecie dojść w tej dyskusji, jedyne co możecie uzyskać to osta ;ale powodzenia w rozważaniach, na pewno się przekonacie się nawzajem kto ma rację  :D

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #97 dnia: Października 20, 2012, 09:44:51 »
    No może jak na pierwszy raz to gratki dla Alpaki od wszystkich bo się kolega nam tu postarał ...

Ogólnie cała zabawa z TK i trolowaniu  zaczęła się jak wbiło PK ... 

Ogólnie cały klan KoH dziękuje za zaufanie w dowodzeniu bo w sumie tak to wyglądało na TS xD    Przepraszamy za zachowanie niektórych naszych klanowiczy .
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #98 dnia: Października 20, 2012, 10:00:41 »
    REF... Ehhh teraz się wstydzę że u was kiedyś byłem. Barbarian naprawde pokazałeś klasę... dziecka z wodogłowiem.

Hah dobre xd

Sorry że mnie nie było ale myślalem ze to ma być w sobotę, bo w piątki wieczorem zwykle mam inne zajęcia ;P

Ale widzę że coś się pospinało towarzystwo.
    Retarded are everywhere

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #99 dnia: Października 21, 2012, 20:28:07 »
    Ale widzę że coś się pospinało towarzystwo.
    Nic nowego.
    Na polskiej scenie nie może być inaczej.
    DANCE OR GET BANNED