Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount Blade wersja 1.010  (Przeczytany 117038 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zajac244

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Mount Blade wersja 1.010
    « Odpowiedź #225 dnia: Stycznia 03, 2009, 11:31:28 »
    mam pytanko.
    Jeśli podejdę do lorda na mapie strategicznej to mam taka opcje "Podążysz za mną?.Mam pewien plan" ale lordowie zawsze odmawiają. I tu moje pytanie od czego zależy odpowiedz lorda?

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #226 dnia: Stycznia 03, 2009, 11:45:18 »
    Zacznij może od tego, że dopasuj pytanie zawarte w swojej wypowiedzi do odpowiedniego wątku...jeśli chodzi o odpowiedź to musisz być marszałkiem, wtedy pójdą za Tobą

Edit: Całe 18 sek, od dzsiaj możesz mnie nazywać "pwi7aaf szybkie paluszki":):):)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2009, 11:49:08 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #227 dnia: Stycznia 03, 2009, 11:45:36 »
    Od renomy, relacjami z lordami i czy posiadasz jakieś wyższe stanowisko w królestwie, np. marszałek.
    Pozdrawiam.
    EDIT// Pwi7aaf był szybszy.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline zajac244

• Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Stycznia 03, 2009, 11:51:46 »
    ok dzięki... a co do marszałka? jakie warunki trzeba spełnić aby ubiegać sie o to stanowisko??

faktycznie jesteś szybki pwi7aaf xD dzięki za sprostowanie juz poruszam głową xD
    szczególne podziękowania dla pwi7aaf oraz Credo którzy pomogli mi rozwiązać problem :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2009, 14:00:19 wysłana przez zajac244 »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #229 dnia: Stycznia 03, 2009, 11:54:31 »
    zacznij używać szukajki, nie pisz wątków do tematu, który mowi o czymś innym, czy on ma w tytule "pomóż zającowi244 bo nie potrafie szukać i przeglądać forum" temat był, wystarczy ruszyć głową

Offline Credo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #230 dnia: Stycznia 03, 2009, 11:58:39 »
    Musisz mieć dużą reputacje i dobre relacje z lordami - czyli to samo, żeby Ci lord pomógł :P.
    Pozdrawiam.
    P.S. pwi7aaf <foch> :<
    P.S.2 A mi nie podziękował <doublefoch> ;( :<
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2009, 12:01:43 wysłana przez Credo »
    Credo

Offline Silesian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Stycznia 04, 2009, 03:48:02 »
    przecia
    Ma ktoś może jakieś informacje o potencjalnych pracach twórców M&B nad nową poprawką ?
    Jak już tu zostało napisane obecnie mamy sytuację gdzie wyższość v 1.011 nad 1.010 jest dyskusyjna.

Pierwsze słysze by wersja 1.011 była lepsza od 1.010, różnica między nimi polega na tym ze pod wersja 1.011 pasują savy z pod wersji 1.003, ale teraz to już każdy , no może prawie każdy gra od nowa na którejś z powyższych wersji.

Czy aby na pewno dobrze zrozumiałeś moje pytanie ?
    Jak większość wie v 1.010 jest oparta o nowy module system, zaś v 1.011 jest bliższa v 1.003. Jak sam piszesz powstała tylko po to by „lepiej” działały savy ze starszych wersji.
    Całość jest nieco bardziej złożona i dla mnie sprawę wyjaśniła by kolejna poprawka.
    Ta teza jest przesłanką pytania.
    FORTUNATA  SILESIA

Offline Credo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Stycznia 04, 2009, 09:38:12 »
    Niestety nie mam informacji o nadchodzących patchach. I raczej wątpie, żebyśmy je mieli w najbliższym czasie. Po prostu - będzie kiedy będzie.
    Pozdrawiam.
    Credo

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #233 dnia: Stycznia 04, 2009, 11:30:25 »
    Patchy do Mount & Blade 1 (czy jak tą grę można inaczej nazwać) już NIE BĘDZIE. Informacje są jak najbardziej wiarygodne, gdyż pytałem o to Armagana. Dodał jeszcze, że mniej więcej w połowie 2009 roku ujawni szczegóły na temat nadchodzącego nowego projektu. Nie wiadomo czy będzie to Mount & Blade 2, czy coś innego - wiadomo, że będzie.

Offline k.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Stycznia 05, 2009, 18:33:18 »
    Patchy do Mount & Blade 1 (czy jak tą grę można inaczej nazwać) już NIE BĘDZIE. Informacje są jak najbardziej wiarygodne, gdyż pytałem o to Armagana. Dodał jeszcze, że mniej więcej w połowie 2009 roku ujawni szczegóły na temat nadchodzącego nowego projektu. Nie wiadomo czy będzie to Mount & Blade 2, czy coś innego - wiadomo, że będzie.

Nowy projekt na przykład... zamknięcie firmy he he he

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #235 dnia: Stycznia 05, 2009, 21:31:06 »

Wątpie żeby była to jakaś nowość, o prowadzeniu dwóch projektów na raz też raczej nie ma mowy. Jego ekipa by nie wydoliła. Zapewne M&B2, przynajmniej mam taką nadzieje.

Offline Jack

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Lutego 19, 2009, 15:01:05 »
    Ja jako pierwszy dużo rzeczy jeszcze niewiem i już mam pytanie : Czy w M&B można jakoś najmować lordów ?? gdy niejesteś rebeliantem ? bo raz byłem to miałem paru ale niejaki Nordycki lord Rayeck zdradził mnie i przeszedł na strone Swadi a czy ja moge jakoś ich najmować żeby prześli namoją strone ?

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #237 dnia: Lutego 19, 2009, 15:05:41 »
    Jeśli jesteś rebeliantm np. ze swadii to tylko swadiańskich lordów możesz najmować, jak u nordów to nordyckich itd. A "najmować" nie można. Można tylko przekonywać żeby przeszli na twoją stronę.

Offline mlekolak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Kwietnia 24, 2009, 08:24:44 »
    Jak sie nakaramia swoich ludzi??Bo mam niskie morale ciągle mi spada ludzie mi uciekają prosze odp na gg 9448586

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #239 dnia: Kwietnia 24, 2009, 09:13:28 »
    Po pierwsze: necroposting
    Po drugie: zły dział
    Po trzecie: za takie rzeczy można stąd wylecieć, więc proszę: przeczytaj regulamin
    A odpowiedź na pytanie: jeśli masz wersję niższą niż finalna (czyli 1.0), np. 0.751 to musisz włorzyć żarło do odpowiedniego slotu w ekwipunku. Jeśli kupiłeś wersję pudełkową to kupujesz po prostu żarcie w wioskach albo w miastach u handlarzy dobrami i trzymasz amciu w ekwipunku
    Dobra, koniec offtopu, bo jeszcze warna dostanę xD