Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Photoblog - kto jeszcze go prowadzi i w jakim celu?  (Przeczytany 1158 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    Photoblog - kto jeszcze go prowadzi i w jakim celu?
    « dnia: Października 11, 2012, 23:12:58 »
    Cześć, założyłem ten temat, ponieważ takowego nie było, poza tym chciałbym, aby więcej osób zaczęło czytać moją ilustrowaną powieść :)

Photoblog jest to strona, na której dokonujemy wpisów. Możemy zilustrować je zdjęciami, aby było ciekawiej :) Niektórzy piszą o swoich codziennych dniach, inni o filozofii, zainteresowaniach, jeszcze inni o czymś innym, a ja prowadzę malutką powieść. Kiedy mam wenę i dobre zdjęcia, to dokonuję kolejnych wpisów.

http://www.photoblog.pl/varulv/ - to mój profil

Kto ma photobloga, niech się wypowie :) Oczywiście możliwe są też wypowiedzi anonimowe, chociaż wolałbym wiedzieć, kto mnie komentuje, choćby z nicków na tym forum.

Niestety Tyr był zajęty, więc wpisałem "varulv", co oznacza Wilkołaka w języku szwedzkim.
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Photoblog - kto jeszcze go prowadzi i w jakim celu?
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 12, 2012, 00:09:43 »
    "comic sans"? Zgiń, przepadnij duszo nieczysta.

@DOWN: Zgadzam się w stu procentach z twoim zdaniem. Miałem zamiar coś takiego napisać ale nie chciało mi się i wiedziałem że ktoś zrobi to za mnie.
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2012, 11:24:51 wysłana przez Mat Berserker »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 12, 2012, 11:14:07 »
    Nie rozumiem takich stron. To znaczy wiem, że są tworzone dla ogólnie pojętej młodzieży, że taka moda na głupoty i w ogóle... ale dla mnie to trochę dziwne. Ludzie zakładają konta, wstawiają głupie zdjęcia i jeszcze głupsze komentarze, które miejscami wręcz przechodzą w wypracowania o kompletnym niczym, pisane niby po polsku, ale w niezrozumiałym jednak języku. Nie zrozumiem logiki i sensu takich stron. W sumie tylko artystów, fotografów itp, którzy mogliby się tu prezentować i opisywać swoje dzieła. Ale w innym wypadku kolejny społeczny mózgojeb.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 12, 2012, 16:45:33 »
    Dzięki za wasze opinie ludzie, ale wypowiadacie się o ogóle młodzieży i ogólnym sensie prowadzenia photobloga.
    Chciałbym żebyście skomentowali też MOJEGO photobloga, o ile mogę o to prosić :)
    No i mam nadzieję, że moja powieść przypadnie wam do gustu :)
    No i piszcie w swoich postach, kto go ma, a kto nie.
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!