Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Osiągnięcia osobiste  (Przeczytany 1497 razy)

Opis tematu: Problem z dwoma osiagnieciami

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gothic100

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Osiągnięcia osobiste
    « dnia: Października 11, 2012, 06:40:05 »
    Witam mam problem z dwoma osiągnięciami w grze  Mount & Blade: Warband może ktoś będzie w stanie mi pomóc

Man Handler
    As a female character, Capture and sell three NPC lords. - tu mam sprzedać trzech NPC Lordów  złapałem ale można ich sprzedać chyba tylko za okup ale chyba o coś innego chodzi może ktoś wie i pomoże

Girl Power
    As a female character, help a female claimant reclaim her throne.- tu natomiast mam Jako postać kobiecą, pomoc kobiecie  odzyskać jej tron o co tu chodzi zakładam królestwa  zdobyłem całą mapę i nic może ktoś pomoże ?

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Osiągnięcia osobiste
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 11, 2012, 07:53:50 »
    1. Grając kobietą, musisz pokonać w bitwie 3 wrogich Lordów, a następnie sprzedać ich.
    2. Grając kobietą, musisz pomóc innej kobiecie odzyska jej tron. Prawdopodobnie chodzi o to byś pomógł "Lady Isola z Suno" odzyskać jej tron, czyli zająć Swadię pod jej rozkazami. Dodatkowymi zaletami pomaganiu innemu władcy jest to, że możesz w łatwy sposób zyskać z nim stosunki na 100, a samemu dostać naprawdę sporą ilość zamków.

Offline gothic100

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 11, 2012, 09:22:13 »
    bardzo dziękuje za pomoc  ale czy jest możliwość sprzedania ich  próbowałem i była tylko opcja okupu ale to nie działa a nie spotkałem się z opcją sprzedaży lorda  żołnierzy i owszem ale nie lorda chyba że jest jakiś sposób

Girl Power odblokowane wielkie dzięki  jeszcze tylko ta nieszczęsna sprzedaż lordów :(
    « Ostatnia zmiana: Października 11, 2012, 13:22:34 wysłana przez gothic100 »

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 11, 2012, 15:38:10 »
    Królestwa same będą ci proponować okup, wysokość zależy od wojska Lorda podczas jego porażki.

Offline gothic100

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 11, 2012, 18:36:54 »
    czyli mówicie że o to tu chodzi ale ja już nie raz łapałem lordów i nic miałem nawet 20 wszystkich za okup wydałem i nic hmm może trzeb w ten sposób sprzedać  królów  lub 3 na raz w jednej bitwie złapać  hmmm a ktoś ma to odblokowane ?

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 11, 2012, 21:10:00 »
    Jeśli zrobiłeś to grając żeńską postacią,  to być może ustawienia seksizmu mogą mieć z tym związek, chociaż w to wątpię...

Offline gothic100

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 11, 2012, 21:49:00 »
    Nie mam pojęcia, ale z tego, co czytałem to zadanie nie jednemu sprawiło kłopoty no, ale liczę, że ktoś wpadnie na to jak to zrobić lub ktoś już to zrobił i wie jak:) liczę na dalszą pomoc a i ten post może się przydać innym na jednym z forum znalazłem stwierdzenie, że ta umiejętność jest (na podsłuchu) nie wiem, co to znaczy:) może ktoś wyjaśni:)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 12, 2012, 22:16:59 »
    Emmm, 20 lordów? 
    Kody...

Tak, wyłącz kody, i od nowa na nowym save'ie musisz ich połapać. UCZCIWIE, bez cheatów.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline gothic100

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 12, 2012, 22:18:22 »
    Nie gram z kodami pisałem już łapałem jak leci to i się uzbierało a czy ty masz odblokowane to zadanie?
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2012, 22:28:32 wysłana przez gothic100 »