Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Brak raportów o obrażeniach, doświadczeniu itp.  (Przeczytany 2814 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chojna

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Brak raportów o obrażeniach, doświadczeniu itp.
    « dnia: Października 01, 2012, 13:41:30 »
    Mam taki problem. Podczas bitwy nie wyświetlają mi się raporty o obrażeniach, doświadczeniu itp.(w opcjach włączone) A na mapie głównej nie ma informacji z lewej strony u dołu "o tym co się dzieje". Wcześniej to było a teraz się nie wyświetla. co zrobić?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Brak raportów o obrażeniach, doświadczeniu itp.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 01, 2012, 18:19:36 »
    W zadaniach, jak już je włączysz to te informacje drugie od lewej (sory, nie pamiętam co to było).
    Może tak: tam jest cała historia o tym, co się dzieje na mapie i bitwach.

Wydaje mi się, że masz jakieś błędy, a informacji jest tyle, że zasypują to wszystko.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Chojna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 04, 2012, 08:43:32 »
    Tak po pewnym czasie grania wyskoczyły mi jakieś czerwone napisy i teraz nic się nie wyświetla. Pomaga usunięcie pliku rgl_config ale to tylko na chwile, parę minut gry i znowu wszystko znika. Reinstalacja gry nic nie dała. jakieś pomysły jak rozwiązać problem?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 04, 2012, 19:30:27 »
    Oryginał, pirat czy crack?
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Tifos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 17, 2013, 16:54:05 »
    Znalazł ktoś na to rozwiązanie? Powiem szczerze, że to strasznie wkurza po jakimś czasie.. Myślałem, że się przyzwyczaję a tu lipa :/