Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zadanie od króla  (Przeczytany 1574 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dargon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zadanie od króla
    « dnia: Września 01, 2008, 20:35:42 »
    Na wstępie chciałbym napisać że po przejrzeniu kilku forów o Mounnt&Blade nie znalazłem wyjaśnienia do tego Qesta. Mój angielski jest na dobrym poziomie tak że nie zrozumiałem tylko dwóch słów.

Zadanie polegało na wysłaniu jednego z moich "Najemników" do innego Króla aby ten dostarczył mu list oczerniający jednego z jego lordów. W zadaniu tym Czytamy jaką dokładnie jednostkę mamy wysłać, Rozmawiamy z nią i tam pojawia się opcja "wysłania".
    Zadania proste ale traci się jednego człowieka z oddziału. Jak nie ma się tej jednostki to trzeba ją zwerbować jak najszybciej.

Mam nadzieje że byłem dla kogoś pomocny.

Ps. jak na razie spotkałem się z tym zadanie tylko od Króla i tylko w momencie jak jest on naszym Przyjacielem i trwa wojna a my zostaliśmy poproszeni o pomoc.

Hej, "krulu". To słowo to przez "ó" się pisze. Już Ci poprawiłem ten błąd w nazwie tematu. ;)
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2008, 21:04:52 wysłana przez Arcylisz »

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    Odp: Zadanie od króla
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2008, 21:58:32 »
    Ale w czym sprawa? Zadaj pytanie, przedstaw problem?

sry za spam ...

No właśnie, tego typu posty, które nic właściwie nie wnoszą do rozmowy są zupełnie niepotrzebne na forum. Forum nie jest po to, żeby sobie licznik postów nabijać.

EDIT: OMG w gwoli ścisłości, zapytałem o co mu dokładnie chodzi. Czy to nie jest próba rozwinięcia wątku? Chyba nie chciałbyś przeczytać gdzie i jaki mam stosunek do liczby postów ...

Edytuj posty

Mój błąd.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2008, 20:25:46 wysłana przez Arathorn »
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline xemi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 25, 2009, 23:03:57 »
    Witam.
    W poradniku nie znalazlem nic na temat tego questa.
    Dostalem takie zadanie, ale chcialem sie zapytac co ono ma na celu?
    Spadl mi honor (z 9 do -1) a z nikim nikt nie wywolal nowej wojny ani pokoju.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 26, 2009, 06:40:43 »
    Jakiś lord  z królestwa które sabotowałeś zmienił swojego króla ;d,czyli np sabotowałeś swadię to np lord stamar dołączył do nordów np.

Offline pc_maniac

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Polish Builders Community
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 05, 2009, 15:27:32 »
    W M&B masz questy dla złych i dla dobrych. Nie musisz wszystkich przyjmować do realizacji. Jeśli zależy Ci na utrzymaniu wysokiego honoru to to zadanie powinieneś był odrzucić. Podobnie jak zadania związane z wywołaniem wojny.
    Ale za to niektóre zlecane Ci zadania pokazują "prawdziwą twarz" zlecającego. Np. jeśli dany lord zleca Ci łapanie wieśniaków, czy ściąganie z  nich podatków, to wiedz, że ma on charakter nastawiony wyłącznie na kasę.
    I w momencie np. rebelii  dla Uzurpatora taki Lord będzie Ci kulą u nogi, gdy będziesz chciał do rebelii przyłączyć tych Praworządnych czy Honorowych. Wtedy będą Ci wszyscy wytykali, że przyłączyłeś jakiegoś niemoralnego Lorda i nie chętnie z tego powodu przyłączą się do Ciebie ci bardziej "moralni".