Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z serverami Multiplayer  (Przeczytany 844 razy)

Opis tematu: Kicked

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline errold12

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Problem z serverami Multiplayer
    « dnia: Września 14, 2012, 19:09:39 »
    Czesc mam maly problem bo ostatnio kupilem gre z kluczem i sobie zainstalowalem gralem przez jakis czas na Singleplayer do puki nie znalazlem zajefajnego moda o nazwie Persistent World Mod bardzo mi sie spodobal ale mam maly problem poniewaz kiedy wejde na serwer "Nativa" po 2/3 minutach grania wywala mnie do okna wyboru postaci a na tej modyfikacji nie moge nawet wejsc na serwer odrazu pisze mi ten error ze mnie Kicklo nie wiem co sie dzieje nie wiem czy trzeba jakies latki jakies update czy cos bardzo prosze o pomoc bo juz nawet sciagalem cala gre na nowo ze stronki zainstalowalem i nic wszystko na wersji 1.153 bardzo prosze o pomoc !

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Problem z serverami Multiplayer
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 14, 2012, 19:20:39 »
    1. PWmod nie chodzi na Singlu... Jeżeli dobrze pobrałeś i wypakowałeś ten moduł to powinieneś sobie go wybrać gdy odpalasz grę... Jeżeli wchodzisz z Native na server innego moda to wyskoczy ci błąd...