Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z wgrywaniem modów (gra nie widzi nic innego oprócz nativa)  (Przeczytany 1359 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline arciorek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam wszystkich! mam problem z grą, dawno nie grałem to uznałem że czas sobie odświeżyć pamięć i zagrać w M&B WB. Grało się świetnie, przypomniałem sobie o paczce modów Floris coś tam, coś tam... nie ważne, no ale problem polega na tym że gra nie widzi nić innego oprócz Nativa, tak przeinstalowałem 100 razy! taaak wgrałem nowe stery! TAK zainstalowałem moda poprawnie! nawet po usunięciu foldera "modules" czy jakoś tak i wgrania go od nowa nic nie pomogło. Jakieś sugestie?

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Problem z wgrywaniem modów (gra nie widzi nic innego oprócz nativa)
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 14, 2012, 00:14:07 »
    Znaczy się masz na pewno moda w "[folder z plikami WB]\Modules\[folder z plikami Florisa]" ?
    Spróbuj otworzyć rejestr, znaleźć "MountAndBladeWarbandKeys"(bez "") i zmienić wartość "last module used" na dokładnie taką samą nazwę jaką ma folder z florisem. Po zmianie uruchom launcher i sprawdź.