Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytanko  (Przeczytany 3095 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agmar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pytanko
    « dnia: Września 08, 2012, 18:14:09 »
    Jaki mod do MP (oprócz NW) jest jednym z lepszych, w który ludzie jeszcze grają?

+

Wiem, że raczej nie ten dział, ale czy jest ktoś kto wyszkoli mnie w walce?
    Pozdrawiam.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Pytanko
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 08, 2012, 18:35:09 »
    cRPG

i

Idź na server weź broń i machaj. Powodzenia xD

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 08, 2012, 18:35:35 »
    Albo Nord Invasion.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 08, 2012, 18:38:26 »
    co do szkolenia to idz na nditions i cwicz sobie z nauczycielem albo po prostu walcz z innymi i z czasem pojdzie lepiej. Poczatkujacy ma ciezko wystarczy sie nie poddaawac na poczatku ;)

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 08, 2012, 19:00:37 »
    Vikingr zawsze będzie miał swoich fanów, tak samo The Deluge. Świetnie wykonane i oryginalne.

W cRPG gra najwięcej, bo ludzie uwielbiają marnować czas na bezsensowny grind, żeby wbijać kolejne levele, generacje i zdobywać loomy, a zajmuje to mnóstwo czasu... ale też jest to najbardziej "rage'owy" mod, w nim nie ma "sprawiedliwej" rozgrywki

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 08, 2012, 22:08:50 »
    Vikingr zawsze będzie miał swoich fanów, tak samo The Deluge. Świetnie wykonane i oryginalne.

W cRPG gra najwięcej, bo ludzie uwielbiają marnować czas na bezsensowny grind, żeby wbijać kolejne levele, generacje i zdobywać loomy, a zajmuje to mnóstwo czasu... ale też jest to najbardziej "rage'owy" mod, w nim nie ma "sprawiedliwej" rozgrywki
    Eh.. no różnie. Rzeczywiście poziomy są ważne i ludzie mający np po 35-6 lvl nie potrzebują większego skilla to jednak w większości przypadków nie liczą się masterworki czy nawet lvl tylko po prostu jakość gracza.  I mógłbyś przedstawić crpg obiektywnie a nie subiektywnie . Bp twoje "widzi mi się" nt cRPG nie bardzo nas obchodzi.  Wg mnie jest to bardzo miła odskocznia od native. Cieszysz się jak wygrasz rundę.. a w native ?
     Jeżeli szukasz moda mp to radzę właśnie cRPG - gra w niego masę ludzi. Poza tym można dołączyć do jakiegoś  klanu z cRPG/ Strategous ( nie będę pisał na czym polega strategous bo długo by pisać ) i powalczyć wraz ze swoim klanem (jeżeli jest aktywny na strategousie) np o dany zamek. Walka taka jest bardzo ciekawa. Naprawdę. Oczywiście "ciemną" stroną crpga są ludzie, którzy przez swój ekwipunek i lvl z tobą wygrają. To rzeczywiście potrafi być irytujące.
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 09, 2012, 09:59:39 »
    Jaki mod do MP jest jednym z lepszych, w który ludzie jeszcze grają?

Jeżeli chcesz mieć większy wachlarz modów MP do wyboru, zainteresuj się tym:

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=10368.0

Da Ci to dostęp do praktycznie wszystkich najlepszych modów do MP z wyjątkiem tych w konwencji MMO.

Post zawierał lokowanie produktu
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 09, 2012, 12:45:44 »
    I mógłbyś przedstawić crpg obiektywnie a nie subiektywnie . Bp twoje "widzi mi się" nt cRPG nie bardzo nas obchodzi.
    W takim razie ty też nie wygłaszaj swojej opinii(to co piszesz nie jest obiektywne, obiektywne są suche dane i fakty), bo "nie bardzo nas(hoho czyli kogo?) obchodzi".
    Zresztą i tak na końcu dochodzisz do tego samego, co wcześniej napisałem, więc po co taki najazd...
    Sam gram w crpg, jest ogólnie lepszy od native, bo po prostu oferuje znacznie więcej funu, ale ma też swoje "mroczne" strony.

Post zawierał lokowanie produktu
    Haha :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 09, 2012, 15:40:12 »
    Eh.. no różnie. Rzeczywiście poziomy są ważne i ludzie mający np po 35-6 lvl nie potrzebują większego skilla to jednak w większości przypadków nie liczą się masterworki czy nawet lvl tylko po prostu jakość gracza.  I mógłbyś przedstawić crpg obiektywnie a nie subiektywnie . Bp twoje "widzi mi się" nt cRPG nie bardzo nas obchodzi.  Wg mnie jest to bardzo miła odskocznia od native. Cieszysz się jak wygrasz rundę.. a w native ?
     Jeżeli szukasz moda mp to radzę właśnie cRPG - gra w niego masę ludzi. Poza tym można dołączyć do jakiegoś  klanu z cRPG/ Strategous ( nie będę pisał na czym polega strategous bo długo by pisać ) i powalczyć wraz ze swoim klanem (jeżeli jest aktywny na strategousie) np o dany zamek. Walka taka jest bardzo ciekawa. Naprawdę. Oczywiście "ciemną" stroną crpga są ludzie, którzy przez swój ekwipunek i lvl z tobą wygrają. To rzeczywiście potrafi być irytujące.

Rozumiem że w native jak wygrasz rundę to robisz się smutny? To czy się cieszysz czy nie zależy od tego czy naprawdę chcesz nabijać kolejne levele...jeżeli idzie o cRPG to jest to mod zdecydowanie najciekawszy ale poziom skilla prezentuje przeciętny i daleko mu w tym aspekcie do Native. Mimo wszystko jeśli szukasz zabawy to zacznij od niego ;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 09, 2012, 15:45:25 »
    Najlepszym i najbardziej popularnym modułem do MP jest Native :x

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 09, 2012, 15:51:54 »
    Nie Argaleb, ale czy wygram czy przegram rundę w native to jest mi to prawie obojętne.
    W takim razie ty też nie wygłaszaj swojej opinii(to co piszesz nie jest obiektywne, obiektywne są suche dane i fakty), bo "nie bardzo nas(hoho czyli kogo?) obchodzi".
    Zresztą i tak na końcu dochodzisz do tego samego, co wcześniej napisałem, więc po co taki najazd...
    Sam gram w crpg, jest ogólnie lepszy od native, bo po prostu oferuje znacznie więcej funu, ale ma też swoje "mroczne" strony.
    Haha :)
    Opisałeś w swoim pierwszym poście złe strony cRPG, więc ja opisałem dobre. Tak żeby autor tematu się nie zraził.
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie