Co do PS.1 to jedynie takie rozszerzenie (podobne mniej wiecej) powstało do Star Wars - Jedi Kinght 3 : Jedi Academy
Dodatek zwany jest KOTOR i patch KOTOR 2.0
A co do WIELKIEJ podobnosci to polecam osobiscie Star Wars Battlefront 2 : Galaktyczne Dzieje (GD jest to tryb gry w ktorym wybieramy czy chcemy grac Aliantami , Imperium , Republiką Demokratyczną lub Konfederacja Niezależnych Układów.)
Co do moda to przeszperałem troche dzisiaj za nim i narazie z tego co udało mi sie wyczytać prace trwają juz nie nad Betą ale nad Właściwym modem.
Poza tym pewne rzeczy w modzie powinny byc wedlog mnie poprawione :
- Walka z Jedi , Sith , (Yoda , Palpatin , Vader) : są bardzo łatwi do pokonania kilka pocisków z pistoletów i leżą błagając o wolność
- Tekstury na (nie pamietam albo Baspin albo Bakura tam gdzie podczas szturmu podchodzi sie pod wzgórze na którym stoi wieżyczka laserowa "ta wielka") nom na jednej z tych dwóch rzeka pod wzgórzem jest zbugowana i zmywają sie tekstury co bardzo negatywnie dziala na oczy !
- Gdy wielkość bitwy jest ustawiona na 100 jednostek i gdy przybywaja wrogie posilki to się blokują w teksturach a nieraz tak ze nie da sie ich zabić a oni do ciebie naparzają z karabinów.
Pochwale sie i powiem wam ze wyszkoliłem juz 150 Klonow Komandorów i jak narazie gram swoim "państwem" nie odpowiedziałem sie ani za Imperium ani za Rebelią. Dokonałem inwazji na Tatooina no i tworze Nową Republikę :)
A jak tam u was ?