Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy podoba Ci się ten mod?

Bardzo!
    Jest dobry!
    Średnio...
    Słaby mod.
    CHAŁA!!!
    Nie grałem.

Autor Wątek: Star Wars Calradia (Star Wars Conquest) 0.9.4 relcand  (Przeczytany 161894 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Star Wars Calradia (Star Wars Conquest)
    « Odpowiedź #225 dnia: Maja 04, 2010, 18:04:40 »
    Przy finalnej wersji mogli by coś dodać do dyplomacji,zarządzaniem frakcją , i jakieś wojenne pierdoły i to co zawsze przedmioty ogólnie

a na sto procent przy finalnej będą już bitwy powietrzne ;-) i nowe statki  już dopracowane

Mam nadzieje że tak będzie :)Mogli by dodać aby było można mieć żonę np.robisz Anakina Skywalkera i szukasz jakiejś panny(tak jak masz w serialu.Anakin ma żone Padme)i znajdziesz robisz dla niej zwykłe zadanie a nie ze obraża ją i w ten sposób mamy ślub.Możemy sterować postacią podczas ślubu, i gdy składamy przysięgę możemy powiedzieć:Tak lub Nie.Ostatnia chwila ślubu pocałunek jest napis:Żona tak samo jak przysięga
                                                                                                                                                              Pocałuj               Tak  Nie
                                                                                                                                                                                       ale to już trzeba wcisnąć myszką dużo roboty ale może być warto
    Ale po jaką cholerę? Zagraj sobie w Simsy, ale ożeń się. Niech twórcy szlifują moda, a nie zajmują się takimi pierdółkami - przecież to nic nie wnosi do gry. Ten mod powstał aby gracze M&B mogli zasmakować walki w uniwersum SW. Tobie natomiast marzą się jakieś fanaberie i to oparte na kretyńskim, niekanonicznym serialu.
    Mnie bardziej ciekawi co ze statkami kosmicznymi... Jak je zaimplementują? W jakich okolicznościach będą dostępne? Czy będzie można kupować inne modele? To są istotne kwestie, a nie jakieś zabawy w dom...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline russiansoldier

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #226 dnia: Maja 04, 2010, 18:22:35 »
    Sory,za tamto fantazja mnie wzięła,a jak mówiłeś,to też jestem ciekawy jak to będzie z tymi statkami i jeszcze walki powietrzne w myśliwcach.Może być tak aby ze statku głównego(tak mogłaby się rozpoczynać walka powietrzna)wylatywały myśliwce. :)

Offline Qwerz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Maja 16, 2010, 09:45:49 »
    Ciekawe czy szykuję się jakaś nowa wersja.

Offline Chwalimir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Maja 17, 2010, 20:17:52 »
    Nowe wersje moda są wydawane co jakiś czas, także na 100% szykuje  się jakiś update.

Offline Loth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Maja 18, 2010, 18:28:45 »
    Pomocy!Gdy gram w najnowszą wersje moda po jakimś czasie resetuje mi komputer, może ktoś wie co to powoduje?

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #230 dnia: Maja 28, 2010, 17:53:26 »
    A propos najnowszej wersji..Czy to jest 0.902 ?
    Edit: Czyli nowszej nie ma?
    Edit2:Czy jest tu gdzieś akademia jedi?
    « Ostatnia zmiana: Maja 30, 2010, 21:41:42 wysłana przez 3mateuszE »
    NO SPAM

Offline Loth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Maja 30, 2010, 11:01:18 »
    tak o tą właśnie wersję mi chodzi.

Offline FILOOT

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Czerwca 09, 2010, 12:37:58 »
    Mod jest fajny ... i według mnie tutaj w ocenie moda po trochu powinno się patrzeć na to jaką robotę wykonali twórcy ... Bo tak naprawdę pozmieniali prawie wszystko ... nowe bronie, różnorodność ras, możliwość zakupu statku i ulepszanie ich, bijatyki w kantynach xD ... Ja dałem ocene BARDZO, ponieważ mimo kilku niedociągnięć typu walki na planetach kiedy to w moim przypadku zajmuje dużo czasu zanim się wczyta czy też kiedy to przeciwnicy podczas walki na statku uciekają do konta i trudno ich zabić mieczem to według mnie twórcy wykonali kawał dobrej roboty ... owszem niektórzy twierdzą że mod jest do kitu bo to nie pasuje do M&B ... choć według mnie tak samo nie pasuje do końca Last Days czy też Festung Breslau, ponieważ nie nawiązują podobnie jak SW do tematyki Native'u ... ale według mnie liczą się przedewszystki chęci i wynik końcowy a tutaj ja nie mam nic do zarzucenia i jest miodzio ...

P.S Choć brakuje mi właśnie trochę Separatystów ... choć trochę ... wtedy już wogóleby była różnorodność :)

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #233 dnia: Lipca 02, 2010, 07:20:06 »
    Mam pytanie czy jest możliwość grania Nautolaninem lub Zabrakiem ?
    Jeśli nie to czy można jakoś oddzielnie pobrać modele ?

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #234 dnia: Lipca 02, 2010, 09:12:55 »
    wiecie że w miastach są skszynie w których są miecze siwietlne bochaterów filmu gwiezdne wojny np luka skajłokera (nie wiem jak się  pisze ) zadaje
     125 obrarzen

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #235 dnia: Lipca 02, 2010, 10:43:17 »
    wiecie że w miastach są skszynie w których są miecze siwietlne bochaterów filmu gwiezdne wojny np luka skajłokera (nie wiem jak się  pisze ) zadaje
     125 obrarzen
    No co Ty nie powiesz... Przejrzyj wątek - informacja o ukrytych setach jest stara jak świat.
    Mam pytanie czy jest możliwość grania Nautolaninem lub Zabrakiem ?
    Jeśli nie to czy można jakoś oddzielnie pobrać modele ?
    Bodajże kupiec w stoczniach sprzedaje... "Łby" Klonów i paru innych ras. Chyba jest dostępna głowa Zabraka.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Cadmer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Lipca 08, 2010, 14:42:55 »
    Niedawno wyszła nowa wersja(0.9.0.3), opis i link do pobrania: http://mbx.streetofeyes.com/index.php/topic,2179.0.html

Zaktualizowałem też spolszczenie do tej wersji: http://www.4shared.com/file/pqWoJCYd/Spolszczenie_Star_Wars_Conques.html
    « Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2010, 10:21:09 wysłana przez Cadmer »

Offline Wilczan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Lipca 08, 2010, 15:38:15 »
    patrząc na filmik fajnie się zapowiada, ściągam :)

Offline Ktobadz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Lipca 15, 2010, 18:28:31 »
    dobiła mnie kiepskiej ostrości pałka

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Lipca 22, 2010, 13:06:08 »
    Postanowiłem sobie wejść na forum bo mnie chętka na MB wzięła no i co widzę nowa wersja star wars no dobra patrzę dalej jeszcze nowsza i jak tak sobie pobrałem zmienając wersje 0.8.2 na 0.9.3 to powiem jedno jestem pod wielkim wrażeniem taka zmiana naprawdę super tylko szczerze wolałbym Ere klonów niż te nowe gwiezdne wojny :P ale i tak rozwaliła mnie możliwość zmienienia się w robota zakładając jego zbroję xD