Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Frei] Freikompania  (Przeczytany 59040 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [The Deluge][Frei] Freikompania
    « Odpowiedź #300 dnia: Lipca 21, 2014, 12:58:45 »
    Może podsumujmy
    Sprawę z eventu już objaśniliśmy chyba, wina leży po obydwu stronach. Gdyby nie wasi ludzie przejeżdzający nasz skład nie doszłoby do tego, że musiałbym strzelać ostrzegawczo do was. Teamkill na mnie był następnie powodem reakcji łańcuchowej - rozstrzelaniu waszego składu. Na tym to się skończyło, bo jak wszyscy tutaj zgromadzeni i związani z tamtym eventem wiemy, wszystko, a raczej dwie ostatnie rundy na tej mapie zostały przeprowadzone bez żadnego problemu. Wy omijaliście nas jak należy, my do Was bez powodu nie strzelaliśmy.
    I w tym momencie na ts rozmawiamy, że okej, pewnie wszystko wtedy sobie wyjaśniliśmy i nie ma sensu dalej tego ciągnąć, bo końcowa faza gry wyglądała już normalnie. Po czym dostaję link do forum taleworlds, w którym wielki wasz przygłup (inaczej go nie da się nazwać) zaczyna nas atakować. Dobra, jak on próbuje iść w taki sposób, to piszę na priv, nie wszędzie żeby tylko ludzie widzieli, do Dadena. Sprawę wyjaśniam z nim na steam, że wina leży zarówno po mojej jak i stronie RM. Kończąc rozmowę z nim, znowu Wasz przygłup pisze za to na tawernie, jak my podobno trollujemy na tym evencie i jacy my nie jesteśmy, przychodzi Zaremba i wkleja prywatną rozmowę.
    Tutaj dochodzimy do pytania - po co wam to było? Chcieliście nie wiem, ośmieszyć nas, upokorzyć, pokazać nas w negatywnym świetle? Zgrywacie wielkie ofiary losu, a sami nie jesteście bez winy. Ludzie, ogarnijcie się. Rozumiem sprawę z Hakkapeliter z poprzedniego roku. Obrażaliśmy ich, wina leżała jedynie po naszej stronie to mieli prawo napisać co im się nie podobało. A wy w tym momencie robicie jakąś szopkę bez żadnego powodu i nie mając szans na cokolwiek z tej sprawy. Jeśli zrobiliście to z głupoty i niewiedzy, to wybaczam wam.
    Reasumując - dobrze, że macie chociaż Kozioła, który potrafi spojrzeć na sprawę obiektywnie i można z nim normalnie porozmawiać. To, że ty Zaremba masz do nas uprzedzenia, tak samo jak Mati (koleżka ma ból dupy od półtora roku jak za czasów FP go zdegradowałem) to niestety, ale nasz konwersacja nie może wyglądać zdrowo.
    Sprawę uważam za zamkniętą, dalsza dyskusja nie ma już chyba sensu.
    Pozdrawiam ;)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #301 dnia: Lipca 21, 2014, 13:51:00 »
    Czy to prawda że łączycie się z CuA ?
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #302 dnia: Lipca 21, 2014, 14:05:00 »
    Już to zrobiliśmy.
    Patrz na skład w drugim poście oraz na
    zawiązaliśmy unię z klanem CuA, członkowie Autoramentu wzmocnili nasze szeregi a Panda i Hawer dołączyli do sztabu, rangi kolejno to: Unterleuntant i Korporal .
    Pozdrawiam ;)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #303 dnia: Lipca 21, 2014, 14:31:58 »
    Prosiaku daj już spokój be te twoje teksty prosto od Karola nie śmieszą nikogo, chyba ze dzieci neo. Jak zwykle poziom fraj został na poziomie trolli z zakładu psychiatrycznego. Jak się kogoś pałaszem bije to ma się "strzał ostrzegawczy", ba ale fizyka zrobiła swoje. Naprawdę świetnym pomysłem jest też zaczynanie wyzywać na sensowne argumenty, przykładowe zachowanie dziecka z kompleksami.

Nie pozdrawiam Mati z nadzieją że powtórzy się scenariusz z Freikompani Pruskiej co by cię znowu wywalili.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #304 dnia: Lipca 21, 2014, 14:40:13 »
    Zamykam temat - jak masz się obrzucać gównem, to rób to we własnym zakresie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #305 dnia: Lipca 24, 2014, 21:05:34 »
    Co u nas nowego?
    Dzisiaj miał miejsce pierwszy, poreaktywacyjny trening Freikompanii. stawiło się na nim 11 osób (przy 12 online w grupie). Trwał 45 minut i stanowił wstęp organizacyjny oraz "rozgrzewka" przed piątkową bitwą morską, na którą jesteśmy zapisani. Więcej informacji o zbliżającym się evencie NA FORUM TALEWORLDS .
    Gdyby ktoś chciał jutro zagrać na evencie u nas, to można się zgłosić do mnie na steam , możliwe że miejsce się znajdzie.
    Dziękujemy również Altharisowi za poświęcony czas w adminowaniu treningu.
    (click to show/hide)

Jeśli chcesz miło spędzić czas, zwiększyć swoje umiejętności to zaciągnij się do Kompanii wystarczy że zarejestrujesz się na forum i złożysz podanie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #306 dnia: Sierpnia 27, 2014, 00:17:09 »

Od dnia dzisiejszego we Freikompanii następuje mała zmiana - w roli zastępców będzie teraz występować Tymus Ahmed oraz Jakob Doppelbrot (Zjadacz Chleba). Gratulacje dla niego, za swoją ciężką pracę oraz zapłatę na crpg'u (55k) wykupił sobie poważanie oraz szacunek. Gratulacje! Mam nadzieję, że dobrze będziesz zajmował się tą funkcją.
    Jeśli ty chciałbyś dołączyć do naszego klanu i służyć w nim jako rekrut (z późniejszym powolnym awansem) możesz przybyć do nas już teraz! Jeśli chcesz za to zrobić szybką karierę i wykupić sobie prawo do raju jest to bardzo proste! Wystarczy dodać mnie na steam do znajomych, a przyjmę z radością ciebie w nasze szeregi. Od stawki zależy tylko jaka ranga!

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    « Odpowiedź #307 dnia: Sierpnia 27, 2014, 11:31:45 »
    Ile za generała?

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #308 dnia: Sierpnia 27, 2014, 11:52:10 »
    Od 80k możemy zacząć rozmawiać.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #309 dnia: Sierpnia 27, 2014, 12:22:54 »
    Ile za generała?

za wyższe rangi Pruski przyjmuje chętniej w naturze
    (click to show/hide)

Offline Rizzet

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • 12345pp
    « Odpowiedź #310 dnia: Sierpnia 27, 2014, 13:18:46 »
    Sprzedam masterwork italian sword, cena do negocjacji.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #311 dnia: Sierpnia 27, 2014, 13:41:09 »
    Sprzedam masterwork italian sword
    Ciekawa oferta, nie powiem. Pisz lepiej na priv jak chcesz mi coś dać.

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #312 dnia: Sierpnia 27, 2014, 14:50:47 »
    Co za bieda tylko 80k
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #313 dnia: Sierpnia 27, 2014, 15:54:51 »
    Myślałem, że bedę musiał w końcu uklęknąć albo dać mój Lordly Brown Rus Lamellar Cuirass. Na szczęście 55 kafli wystarczyło.

Polecam i pozdrawiam, Wicelider Freikompanii.

Offline Rizzet

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • 12345pp
    « Odpowiedź #314 dnia: Sierpnia 27, 2014, 17:01:23 »
    Przypominam o dzisiejszej bitwie na Strategusie.