Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Frei] Freikompania  (Przeczytany 59026 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    Odp: [The Deluge][Frei] Freikompania
    « Odpowiedź #165 dnia: Marca 29, 2013, 12:49:55 »
    Powodzenia Freikompanio! Naprawdę macie skilla, chcielibyśmy być tacy, jak wy!
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2013, 00:00:18 wysłana przez Dyktator »
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #166 dnia: Marca 29, 2013, 14:17:39 »
    Gdzie są te screeny ? xd
    Dopiero co je otrzymałem, właśnie zostały dodane do postu o meczu.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #167 dnia: Marca 30, 2013, 17:34:11 »
    Hubal, widocznie pamięć twa jest strasznie ulotna :D Gralismy razem, pamiętam jak chciałeś założyć klan na Deluge, to proponowałeś mi dołączenie bym trenował innych, ale jakoś nie wypaliło :)

W każdym razie, widzę że pokonujecie wszystkich i idziecie w górę, mimo że Deluge nie jest przystosowane do gry meczów.

Offline Hubal

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #168 dnia: Marca 30, 2013, 19:43:56 »
    Hubal, widocznie pamięć twa jest strasznie ulotna :D Gralismy razem, pamiętam jak chciałeś założyć klan na Deluge, to proponowałeś mi dołączenie bym trenował innych, ale jakoś nie wypaliło :)

W każdym razie, widzę że pokonujecie wszystkich i idziecie w górę, mimo że Deluge nie jest przystosowane do gry meczów.

Rzeczywiście - Teraz sobie przypominam :) Niestety przywiało mnie na Napoleonic Wars, ale oferta nadal jest aktualna :P

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #169 dnia: Marca 30, 2013, 20:01:15 »
    Od dzisiaj mamy własne forum, a znajdziecie nas pod adresem podanym poniżej.
    Narazie jest to wersja wstępna, musimy jeszcze wiele poprawek wrzucić, by było ono funkcjonalne.
    Serdecznie zapraszamy!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Michał Wierzbicki

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #170 dnia: Marca 30, 2013, 21:01:31 »
    Pruski, łap coś dla Ciebie ;)

(click to show/hide)

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #171 dnia: Marca 30, 2013, 22:25:47 »
    Nie ma to jak dobra kompromitacja.

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Marca 31, 2013, 17:43:19 »
    A może zabawa ?

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Marca 31, 2013, 22:39:11 »
    Informacje
    Gemajn Gotfryd von Khazar, urodzony w Nowogrodzie ~ VenshiR
    Do klanu doszedł dzisiaj nowy członek - VenshiR, który jako pierwszy złożyć podanie na naszej stronie: http://freikompania.y0.pl/ Niezmiernie z tego powodu się cieszymy, że doszła osoba, która zainteresowała się klanem bez wcześniejszej rozmowy na steam. Również przez co musieliśmy zrobić małą kosmetyczną zmianę - członkowie, którzy dołączyli do klanu zostali przydzieleni do rangi muszkieter, a nowi członkowie którzy będą składali podania u nas na forum tymczasowo dostawać będą gemajna. Jak pokażą się sztabowi Freikompanii zostaną awansowani.
    Również następny weekend już sobie zorganizowaliśmy meczami. W piątek o godzinie 18.00 spotkamy się w oficjalnym meczu z Regimentem Gwardii Pieszej Koronnej. Naszą pierwszą mapką będzie Wagenburg, gdzie walczyć będzie Chanat Krymski (Freikompania) przeciwko Imperium Osmańskiemu (RGPK). Drugą mapką będzie Wyspa, a na niej przeciw sobie staną Rzeczpospolite Obojga Narodów. W potyczce udział będzie brało 10 graczy na stronę.
    W sobotę o 17.00 zagramy za to z Chorągwią Elearską, a w bitwie będzie mogło brać udział po 7 graczy na klan. Na pierwszej mapie zagramy na Kircholmie, po dwóch stronach będziemy grali Rzeczpospolitą, a drugą będzie Cmentarz, gdzie nieustraszoną Rzeczpospolitą (Freikompania) zaatakują kozackie psy (ChE).
    Pozdrawiam serdecznie, hauptmann Gustav Prusak
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2013, 12:45:06 wysłana przez Prußak »

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #174 dnia: Marca 31, 2013, 23:51:27 »
    zaatakują kozackie psy (ChE).
    LOL xDD Ahahahahahaah
    GOOD LUCK PANOWIE! Życzę fascynującej i kulturalnej rozgrywki!
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Kwietnia 01, 2013, 09:26:12 »
    Mam nadzieję, że będzie ten Rayen czy jak mu tam co mnie wyzywał

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #176 dnia: Kwietnia 01, 2013, 09:30:43 »
    No, no widzę, że lubicie grać sparingi, może zechcecie dołączyć do drugiego sezonu Ligii The Deluge?
    P.S Mam nadzieję, że RW też niedługo wyzwiecie na sparing. :)

Offline VenshiR

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Obsesyjny Gothicowiec i Warbandowiec.
    « Odpowiedź #177 dnia: Kwietnia 01, 2013, 12:43:40 »
    Witam członków! Zobaczymy jak się to dalej potoczy.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Kwietnia 01, 2013, 13:42:48 »
    No, no widzę, że lubicie grać sparingi, może zechcecie dołączyć do drugiego sezonu Ligii The Deluge?
    P.S Mam nadzieję, że RW też niedługo wyzwiecie na sparing. :)
    Niestety nie, jesteście za słabi, celujemy w klany pokroju Chorągiew Husarska albo Kompania Husarska.
    Pozdro, poćwiczcie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Kwietnia 01, 2013, 16:27:23 »
    Klan został rozwiązany, ale to Freikompania jest następcą. Jak już się tak na siłę chcecie być tym samym klanem mimo tego, to zmieńcie sobie pierwszy post, a nie historie spisaliście z mojego tematu.
    Dnia 2 września 2012 roku powstał klan Regiment Pruski.
    Ja nie przypominam sobie, bym klan zakładał z wami. Więc ta data nie jest waszym powstaniem to raz. Was mogę liczyć od 24 września, 12 września jak to skopiowaliście ode mnie, klan był tylko mój i Kyle, więc nie wiem gdzie wy możecie mieć prawo do używania tego.
    Aha, pozdrawiam również ekspertów typu DaPietro czy Mati (nie wiem, może jakiś wnuk Jacka Gmocha, rozrysuj nam to Mateuszku)  - osoby w ogóle nie w temacie zapewne wiedzą zawsze najlepiej.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2013, 16:39:14 wysłana przez Prußak »