Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem  (Przeczytany 1434 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    Problem
    « dnia: Września 03, 2012, 20:08:35 »
    Witam.
    Mam problem z Delugem.
    Mianowicie jak w niego gram,nie słychać mnie na ts,jeśli zminimalizuje lub wyłączę znów mnie słychać.
    Kto wie co robić żeby mnie było słychać podczas gry?
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline FLP

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • DK_Chorąży_Filip
    Odp: Problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 04, 2012, 17:00:24 »

Miałem to  to samo.

Musisz uruchomić TS jako administrator ( PPM, uruchom jako administrator)
    ,,Pan Smith, pani Wesson i ich szóstka ołowianych urwisów gwarantują ci przeżycie."

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    Odp: Problem
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 07, 2012, 16:16:15 »
    Zadziałało ;)
    Dzięki!
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.