Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: wywala mi gre  (Przeczytany 3835 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: wywala mi gre
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 21, 2012, 16:16:17 »
    No to tak:
    Bez wyjątku, nieważne na jakim patchu grasz to wyrzucanie będzie. I nic na to nie poradzisz bo każdy ma ten problem.
    Napisz jaki w ogóle masz system? Jak mocnego procka? Ile RAM? Czy zasilacz wyrabia?

Jeśli masz windows 7 lub vista to nic dziwnego jak co kilka minut cie wyrzuca.
    Dobrze by system był 64 bitowy, bo to z tego co wiem może zapobiegać takiemu wyrzucaniu i zmniejszyć jego częstotliwość (chyba?)
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Majorek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 21, 2012, 19:03:04 »
    System to Windows 7 64 bitowy. Procek dwurdzeniowy Athlon, 4 gb ramu, zasilacz 500 w.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 22, 2012, 00:00:51 »
    Tak jak myślałem. To gówno Windows 7. Wy wywal lepiej windows 7 a zainstaluj se XP'ka.
    Bo jeśli chodzi o gry, na windows 7/vista np. 64 bit działa tak, jakby było 32 bit.

Więc nie zastanawiaj się tylko instaluj szybko Xp'ka. Ekran będzie wywalał o wiele rzadziej.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 22, 2012, 03:41:47 »
    Zmień z directx7 na 0, albo z 9 na 7.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0