Gratuluję Trebron. W jakimś tam stopniu zasługujesz, ponieważ zmieniłeś się o 180* i jesteś naprawdę dojrzałym i inteligentnym facetem, co można wywnioskować po głębszej konwersacji z Tobą na steam (tak w ogóle, Ty potrafisz mówić) ?
Czuję tylko mały niedosyt, bo w ostatnim czasie wiele czasu poświęciłem temu forum. W zasadzie poniosłem porażkę na szczeblu życia rzeczywistego, poświęcając swój czas temu serwisowi od czasu amnestii. Również w Warbandzie forma moja jest daleko od tej sprzed 3 lat chociażby. Myślałem, że chociaż na tawernie zostanę doceniony, gdyż to moje jedyne źródło kontaktu z ludźmi. No trudno. Czyń swoją powinność Trebron odpowiedzialnie i nie przejmuj się opinią innych, jeśli jest wyssana z palca. Ja tym czasem wiem, że po raz kolejny poniosłem porażkę i uświadomiłem sobie, że moje życie to pasmo porażek i jestem bezużyteczny i nikomu nie potrzebny. Tak więc żegnajcie, miło było z Wami spędzić ostatnie miesiące żartując, czy wypowiadając się w pełni poważnie na tematy związane z tą grą, polityką czy innymi dziedzinami.