Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Guild Wars (seria)  (Przeczytany 1278 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Guild Wars (seria)
    « dnia: Sierpnia 25, 2012, 16:33:58 »

Guild Wars ... ten tytuł z 2005 roku przywodzi mi na myśl niezapomnianą przygodę. Teraz po 7 latach nadchodzi czas by przeżyć drugą , Guild Wars 2 pojawi się na półkach sklepowych już 28.08.2012 roku. Od 2008 roku , polski lider gier MMORPG bez abonamentu. Czym jest Guild Wars 2 ? Nie mam zamiaru opisywać wam tu tego bo pisałbym z pół dnia. Wszystkie informacje na temat gry znajdziecie tutaj : http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=8399 .

Mały cytacik by moderacja nie narzekała : " Guild Wars 2 Kontynuacja znanej i popularnej gry MMO. Druga odsłona serii wprowadza wiele zmian i zupełnie nowych możliwości, jednocześnie zachowując swoją największą zaletę, czyli zupełny brak abonamentu..." - gry-online.

A teraz moje pytanie do osób które już zakupiły bądź zakupią grę: Jaką rasą i klasą będziecie grali ?

Ja zagram Charrem łowcą albo inżynierem.

Wszystkie pytania co do gry ( zarówno I jak i II części możecie zadawać tutaj)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline 4ECH

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Guild Wars (seria)
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 16, 2012, 23:38:37 »
    Ja gram Necro Human grałem Nornem Warkiem ale zbyt nudny był.
    Z tego co wiem to sporo osób z naszej polskiej społeczności M&B gra - Co powiecie aby się zebrać i pograć wspólnie a może nawet by i gildia z tego wyszła ?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 17, 2012, 11:21:40 »
    Ja gram Necro Human grałem Nornem Warkiem ale zbyt nudny był.
    Z tego co wiem to sporo osób z naszej polskiej społeczności M&B gra - Co powiecie aby się zebrać i pograć wspólnie a może nawet by i gildia z tego wyszła ?

Nie ma to jak wpaść na taki pomysł po premierze, gdzie wszyscy rozlali się po serwerach, guesting moda nadal nie ma. A między serwerami nie można już przechodzić (?) za darmo.

Offline 4ECH

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 17, 2012, 15:34:36 »
    z tego co się zorientowałem to większość jest na Polskim serwerze Blacktide (nawet gram.pl zorganizowało na to ankietę i ten serwer został wybrany jako "polski")

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 17, 2012, 15:40:40 »
    z tego co się zorientowałem to większość jest na Polskim serwerze Blacktide (nawet gram.pl zorganizowało na to ankietę i ten serwer został wybrany jako "polski")

Tak to prawda. Blacktide , to największy server z polską społecznością. Do tego są polskie EVENT organizowane przez gildię NO MERCY (jeżeli ktoś chciałby dowiedzieć się wiecej , pisać na priv).
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies