Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Awatar powyżej  (Przeczytany 1069 razy)

Opis tematu: Zabawa

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jakubek1230

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Aaaahh
    Awatar powyżej
    « dnia: Sierpnia 24, 2012, 14:45:45 »
    Ok Zabawa polega na tym że oceniamy i mówimy co się znajduje na awatarze powyżej.
    O mój boże, ŚWIĘTA!!!!

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Awatar powyżej
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 24, 2012, 15:18:31 »
    Super zabawa... Powyżej widzę latającą kozę tańczącą z kucykami pony...

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 24, 2012, 15:20:50 »
    Na twoim obrazku widać postać ubraną w zbroję z tuniką, na której widnieje herb templariuszy. Postać, prawdopodobnie mężczyzna, dzierży topór w swej prawej stronie, a w lewej dłoni podpiera trójkątną tarczę. Na twarzy ma hełm z maską.
    A poza tym to zdjęcie figurki ze strony pamiętnikarskiej "Tradition of London"

PS. patrząc na twoje ostatnie wiadomości szybko mnożą się twoje problemy, czy to czasem nie spam?

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 24, 2012, 15:43:08 »
    Czy to pytanie o spam było o mnie? Podaj może te wypowiedzi? Staram się pomóc lub tę pomoc otrzymać. Wypowiadam sie zgodnie z myślą o temacie a tego tematu nie wiem o co chodzi? Co mam napisać widzę templariusza,widzę kucyka pony na chmurze,widzę kaktus z okularami i.t.d,widzę postać z "hirołsów"?
    Aaa i dlaczego temat nie jest w "Rozrywce" tyllko w offtopie? Jeśli mojej pierwszej wypowiedzi nie rozumiesz to powodzenia.

Też mam nadzieję na zamknięcie tematu. (Pierwszy post nie był na serio jakby ktoś niewiedzał)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2012, 15:53:26 wysłana przez kaktus_PL1 »

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 24, 2012, 15:48:46 »
    Na innych forach spotkałem takie rzeczy jak "Oceń avatar powyżej" itp. Ale takiego głupiego tematu to nie spotkałem i jeszcze w offtopicu. Znów pewnie moderator zamknie temat - jak już chcecie się bawić, to może w rozrywce, a nie w offtopicu.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...