Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ebay  (Przeczytany 1308 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cavalete

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ebay
    « dnia: Sierpnia 12, 2008, 14:26:50 »
    Ok sprawa jest taka - chciałem zamówić coś na aukcji z US & A i zastanawia mnie jaki jest najprostszy sposób na zapłatę? Przelew z ipko wystarczy? Dzięki z góry za pomoc :)

Edit. Ok założyłem konto w paypal'u. Tylko problem jest taki - czemu moja karta nie chce się zatwierdzić i jest odrzucana przez PP? (Visa).
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2008, 16:11:44 wysłana przez Cavalete »
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ebay
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 12, 2008, 19:06:25 »
    Edit. Ok założyłem konto w paypal'u. Tylko problem jest taki - czemu moja karta nie chce się zatwierdzić i jest odrzucana przez PP? (Visa).

Karta debetowa czy kredytowa? Jezeli debetowa to odrzuca, jezeli kredytowa to nie wiem czemu nie chce zatwierdzic
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Cavalete

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 12, 2008, 19:23:21 »
    Debetowa. Ok czyli już wiem co jest przyczyną - a teraz jak sobie z tym poradzić?
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 12, 2008, 21:15:10 »
    zmienic karte xD Zazwyczaj kredyty dostaja ludzie ktorzy maja stale zarobki. mBank chyba daje chyba tylko karty kredytowe dla tych ktorzy nie pracuja. ING posiada tez taki bajer jak karta przedplacona ( http://www3.ingbank.pl/u235/navi/34520 ). Idziesz do banku prosisz o zalozenie konta dla tej karty i masz wlasna kredytowke o oryginalnych ksztaltach ; ) musisz tylko samemu zasilac konto tej karty jezeli chcesz cos kupic w necie.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122