Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wojsko strajkuje  (Przeczytany 1167 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pabl74

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wojsko strajkuje
    « dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:24:41 »
    Więc od pewnego czasu moi ludzie przeszli na strajk głodowy:( .I to nie są żarty mam żywność w ekwipunku (chleb,ryby,sery)ale co chwila wyskakuje  raport że drużyna niema nic do jedzenia i że ktoś opuszcza drużynę gdy paczę na jedzenie  każda daje +0 do morale proszę o pomoc.Nie wiem czy to ważne ale jestem wasalem vegierow i mam już prawie 200 dzień.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Wojsko strajkuje
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 23, 2012, 20:07:12 »
    Masz buga :P
    Reinstal ci został.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline xeran95

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 24, 2012, 15:59:05 »
    Może żywią się energią słoneczną? Albo po prostu wywal to żarcie i kup nowe, jak nadal nie będą chcieli zjeść to ich zwolnij i znowu najmij, a jak nic nie pomoże to reinstal.

Offline pabl74

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 24, 2012, 18:21:38 »
    Jedzenie ubywa a moralia nie przybywa.Zrobiłem drugie konto i tam jest wszystko ok.To był bug będę grał na tym 2.THX za pomoc