Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zadziorni gracze  (Przeczytany 3066 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TYLK

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zadziorni gracze
    « dnia: Sierpnia 22, 2012, 23:31:58 »
    Mam taki problem a mianowicie osoby które mnie wyzywają dla tego, że jestem nieco słabszym graczem, na przykład wczoraj wszedłem na jakiś polski server i osoby zaczęli mnie wyzwać, bo uważali że jestem taki noobski żebym wyszedł z gry i zaczęli mnie tk. Czy to normalne że pasuje taka atmosfera w WB? Dzisiaj natomiast grałem 1vs1 z jakimś graczem o nicku Pk_Rekrut_Ksiadz mam screena i zapytałem czy nauczy mnie grać a on odpowiedział czy mu grożę a ja odpowiedziałem TAK i on zaczął mnie wyzywać;/ Czy można banować takich ludzi?

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Zadziorni gracze
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 22, 2012, 23:56:11 »
    Po prostu ich olej. Graj sobie for fun i tyle :D Nauczysz się grać.  Prawy przycisk myszy = Blok, Lewy = Atak  no i nie zabijaj swoich na spawnie :)
    Powodzenia.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 23, 2012, 00:15:35 »
    Niestety taki urok warbanda, że poza kulturalnymi graczami jak wszędzie i tutaj można spotkać takich ludzi. Ale nie przejmuj się nimi bo wszyscy pozostali mają o nich takie samo zdanie jak te osobniki o tobie :) Pograsz jeszcze trochę to będzie Ci lepiej szło.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 23, 2012, 00:36:38 »
    Mam taki problem a mianowicie osoby które mnie wyzywają dla tego, że jestem nieco słabszym graczem, na przykład wczoraj wszedłem na jakiś polski server i osoby zaczęli mnie wyzwać, bo uważali że jestem taki noobski żebym wyszedł z gry i zaczęli mnie tk. Czy to normalne że pasuje taka atmosfera w WB? Dzisiaj natomiast grałem 1vs1 z jakimś graczem o nicku Pk_Rekrut_Ksiadz mam screena i zapytałem czy nauczy mnie grać a on odpowiedział czy mu grożę a ja odpowiedziałem TAK i on zaczął mnie wyzywać;/ Czy można banować takich ludzi?

Napinacze, goście którzy sami niczego nie osiągnęli z niespełnionymi ambicjami. 70% sceny. Przyzwyczaj się. Kiedyś chcieli być najmocniejsi, rzeczywistość skonfrontowała ich umiejętności i teraz pozostaje im tylko hejterstwo. Jak ogarniasz Angielski to zajmij się lepiej English Community bo Polska scena to dno. Oczywiście jest kilka normalnych klanów ale uwierz mi - to mniejszość. I bynajmniej nie są to ci którzy najgłośniej krzyczą w tematach wątków klanowych na tawernie. Dołącz do Hitmen albo Trinity albo odpuść sobie grę na Polskiej scenie. Chyba że chcesz uczestniczyć w tej kłótni o zabawki w piaskownicy. W tym przypadku droga wolna.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 23, 2012, 02:09:38 »
    Podaj nazwy tych serwów.
    Naprawdę to zależy na jaki serw wejdziesz i kto go "kontroluje". Jak są tam normalni gracze to będzie git, a jak będą wyzywać to wystarczy pamiętać że to są zwykłe, rozwydrzone gnoje z piaskownicy ;) Jak zaczynają tk a na serwie oprócz nich są jeszcze inne osoby to robisz głosowanie i ban czy kick na któregoś z nich, a na czacie piszesz czemu.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Arya

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 23, 2012, 09:47:30 »
    ... Czy to normalne że panuje taka atmosfera w WB? ...

Na polskich serwerach tak, więc nie wyszukuj serwa po najniższym pingu. Graj na IG_Battlegrounds jeśli interesuje Cię poważne granie, a Ndations jeśli chcesz podszkolić pojedynki.
    Nikt z dnia na dzień nie stał się mocnym graczem ;)

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 23, 2012, 10:01:23 »
    Ewentualnie pisz do Argaleba o wskazówki lub prośbę o podszkolenie. Po jego postach początkowo oceniałem go jako aroganckiego gracza, jednak to uczynny i pomocny człowiek. Polecam go !

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 23, 2012, 10:23:24 »
    A najlepiej dzwoń na psy...
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 23, 2012, 14:10:55 »
    Jak ogarniasz Angielski to zajmij się lepiej English Community bo Polska scena to dno

+1

Offline sheep6665

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 23, 2012, 14:25:09 »

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 26, 2012, 19:43:56 »
    Szczerze? Ksiądz zawsze pisze/mówi do innych GROZISZ MI?("Job czyli ostatnia szara komórka" sobie obejrzał) więc się tym nie przejmuj. A jak cię teamkillują to j*b przez łeb i ma być spokój :)

Offline przemoc

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 28, 2012, 18:45:32 »
    Po prostu nie graj na polskich serwerach. Wystarczy o coś zagadnąć i to zakompleksione polskie bydło zacznie Ci ubliżać. Polecam IG_Battlegrounds.

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 28, 2012, 21:50:25 »
    Lulz ja pomagałem zawsze :O