Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przenoszenie itemów z jednego modułu do drugiego.  (Przeczytany 1238 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kuszak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Przenoszenie itemów z jednego modułu do drugiego.
    « dnia: Sierpnia 19, 2012, 01:50:26 »
    Wiem, że podobny temat był ale tam nie było odpowiedzi dla mnie.
    Mam problem chciałem do native przenieść itemki, głównie broń z "old frontier", robiłem tak, że najpierw skopiowałem z old frontier do native wszystkie foldery(foldery z zawartością pliki z głównego folderu modułu zostawiłem na miejscu) oprócz sceneobj i data, następnie otworzyłem oba itemkinds1 i z tego itemkinds1 old frontier skopiowałem wszystko do tego itemkinds1 native.
    Itemków dalej nie było a wymieniło mi tekstury terenu miast menu i ekranu wczytywania.
    Co zrobić żeby te nowe itemki się pojawiły a w/w tekstur nie było?
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Przenoszenie itemów z jednego modułu do drugiego.
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 20, 2012, 22:53:18 »
    widzisz... itemki w grze to nie to samo co zabawki w piaskownicy, i nie działa to tak jak przerzucanie ich z jednego wiaderka do drugiego.
    musisz odwiedzić podforum "modding" i tam szukać
    musisz czytać i myśleć
    i może jakoś pomoże ci to:
    (click to show/hide)

Offline kuszak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Przenoszenie itemów z jednego modułu do drugiego.
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 22, 2012, 20:13:59 »
    THX, jak będę miał chęci to się znowu pobawię, teraz tylko bawię się troopeditem i wycinam swadian.
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.