To są jakieś żarty? Nie! To Apocalyps i jego skorumpowana drużyna!
Wyrwaliście nas chwilę przed rozpoczęciem treningu, wchodząc nam na ts. Było nas 6, a was 8. Do tego grali nasi rekruci(Dominatro, Leonidasek, Goodfear, Matias), nikt tego nie traktował poważnie, a ze względu na trening w 14 pułku Kirasjerów pod koniec było nas 2. To jest żałosne.
Fuck, mój radiowy net z Orange działa na takim zadupiu :)
Graliśmy cały spar po 8 vs.8, albo 7 vs.8, lub 8 vs.7, po 2 to wy wbiliście na naszego TSa z propozycją, i zgodziliśmy się mimo że mieliśmy grać z Komandosami.Po 3 nie opublikowałem wyniku, podkreśliłem tylko nazwy klanów kolorami, co to znaczy to już każdy sobie może pomyśleć...
Po 4 skończcie z bezpodstawnymi wjazdami na Nas, nie życzę sobie takiego spamu, i steku oszczerstw w naszą stronę, jeżeli chcecie to w tygodniu możemy spotkać się na oficjalu, na neutralnym serwerze.
Jeżeli macie jakąś prośbę o zmianę czegoś w 1 poście wystarczy poprosić na PW, z uzasadnieniem.
Edit: Luther synek nie rzucaj się, masz jakieś wątpliwości, wracam jutro możemy na TSie to załatwić...
Pozdrawiam z pięknego zadupia, gdzie Boćków(Bocianów) więcej niż much :)
Edit2: Jeżeli ktoś szuka klanu, ma min. 15 lat i mutacje, może wpaść jutro ok. 18:50 na TSa BC, o 19 zacznie się trening, zobaczy jak to wygląda, zapozna się z innymi itd.
Serdecznie zapraszam!