Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sugestie na temat rozgrywki singleplayer  (Przeczytany 7798 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Sugestie na temat rozgrywki singleplayer
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 18, 2012, 11:52:52 »
    W sumie to tu powinien się wypowiedzieć Blitzwing, w końcu on jest od tej kwestii. Ale pewnie tak, mapa będzie duża, więc grodów będzie na pewno dużo. Z tymi grodami by problemu nie było, aczkolwiek Prusowie zostawiają wiele do życzenia. Żadnych źródeł z nazwami, jedynie to Truso. Żeby coś wymyślić, to pewnie użyjemy słów z pozostałości języka pruskiego i ponazywamy je jakoś.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 18, 2012, 20:26:22 »
    Odnośnie Wieletów:

Nie miałem na myśli tworzenia całej frakcji, tylko jakichś malutkich grup najeźdzców/bandytów właśnie Wieletów.

Co do odróżniania, hm... rzeczywiście wielki problem, nie pomyślałem o tym. Może stworzyć jakieś nowe fryzury, brody itp. żeby Wieleci zawsze byli brodaci? :D

Nie znam zbytnio Wieletów od strony historycznej, rzeczywiście nie ma żadnych obrazów przedstawiających właśnie to plemię, opisy są ubogie... ech, same problemy z tymi Wieletami.

Jak się nie uda zrobić Wieletów, to trudno, nie będę rozpaczał. Pogrzebię jeszcze trochę w archiwalnych pismach, jak znajdę coś godnego uwagi dotyczącego Wieletów, co mogłoby Wam pomóc, nie zawaham się natychmiast Was zawiadomić. Trzymam kciuki za całokształt! :)
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 18, 2012, 20:58:28 »
    Nie ma sprawy. Zawsze jesteśmy otwarci na wszelaką pomoc.
    Dodam również, że planowana data wyjścia wersji 1.0 będzie z pewnością opóźniona. Wersje 1.0 dopracujemy w całości, by wszystko co chcieliśmy w niej się znalazło i nie występowały jakieś niespodziewane błędy. Dodam również, że pracujemy nad własnym game-artem. Menu, ładowanie gry itp będzie wszystko własnej roboty, będzie on zrobiony od zera, coś w stylu Vikingr, tylko w cieplejszych barwach.
    Postaram się od jutra wydawać co jakiś czas jakieś aktualizacje, opisującą niektóre elementy z gry.
    Co do ekipy, dzisiaj został z niej usunięty LuqassPl. Powodem są niezadowalające modele i mała aktywność. Serdecznie dziękuje za bycie ze mną od początku. Jeszcze raz dziękuje!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 25, 2012, 22:39:50 »
    Zrobicie bronie typu Włócznia św Maurycego (chyba) i czy zbanowanie Give me wood na forum wpłynie na pracę?

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 25, 2012, 23:53:26 »
    Włócznia świętego Maurycego w pogańskiej Polsce - hmm... bardzo ciekawe.
    A to, że give me wood dostał bana nic nie zmienia, mam kontakt do niego.

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 26, 2012, 00:52:39 »
    Niewiem jaki cudem ale pomtyliłem lata ale mam kolejny pomysł z książki :p
    Czy zrobicie procę? Jeśli tak to oba rodzaje czy jeden? (kto w temacie ten wie). A i o nożach jest kilka rodzajów więc czy zrobicie wszystkie czy tylko "obiadowe" (Jeśli chcecie to wypiszę).

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 26, 2012, 12:08:29 »
    Wystarczy czytać. Pisałem o tym że będą też noże bojowe. Jednak nie różnią się one niczym od zwykłych poza długością. I tym że były sporo droższe. Proce się zobaczy, czy będzie to wykonalne w WB
    Sława!

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 26, 2012, 13:57:53 »
    Blitzwingu - możecie zagadać z ekipą od Brytenwaldy, tam bodajże Piktowie mają jednostki uzbrojone w proce, gracz też może sobie tym postrzelać. Nie wiem co prawda jak to działa, nigdy mnie ten pomysł nie kręcił (wolałem rypnąć komuś przez łeb siekierą ;)), ale fakt, że coś takiego już gdzieś jest powinien być jakimś ułatwieniem :)
    Слава Україні!

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 26, 2012, 15:08:27 »
    Blitzwingu - możecie zagadać z ekipą od Brytenwaldy, tam bodajże Piktowie mają jednostki uzbrojone w proce, gracz też może sobie tym postrzelać. Nie wiem co prawda jak to działa, nigdy mnie ten pomysł nie kręcił (wolałem rypnąć komuś przez łeb siekierą ;)), ale fakt, że coś takiego już gdzieś jest powinien być jakimś ułatwieniem :)

Tak, wiem. Możemy to wykorzystać - rozmawiałem z nimi. A animacja chyba jest lekko zedytowana kuszy.

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 21, 2012, 14:43:58 »
    Informacja
    Chciałbym ogłosić, że z powodu wynikłych problemów z pracy nad modem jesteśmy zmuszeni przesunąć date premiery, a także oznajmić, że na ten czas skupiamy się na multiplayer, przez co na pierwszy plan wychodzi multi.
    Uprzejmie przepraszam.
    Pozdrawiam, Prusak

Offline przemo77777

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 29, 2012, 18:43:12 »
    Niema za co przepraszać , bo najważniejsza jest jakość, a termin to sprawa trzeciorzędna, poza tym wszyscy są wdzięczni, że taki mod w ogóle powstanie.

Offline Innos_malpo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 30, 2012, 14:50:13 »
    juhu bedzie multi
    (click to show/hide)