Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Krakowem  (Przeczytany 2692 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Blood Legion Boss
    Problem z Krakowem
    « dnia: Sierpnia 11, 2012, 10:20:02 »
    Witam wróciłem na to forum tylko po to żeby przedstawić mój problem. Otóż gdy dostałem misje Nowy Chan w fabule Polski, Szwedzi odbili Kraków. Okej odbili potem se polska odbije skończyłem zadanie nowy chan i teraz mam zadanie Plecak z Buławą Hetmańską mam już 10 poparć ale to nie od tego zależy chyba. Otóż Kraków jest oblegany przez już kilka miesięcy( w grze) Król Jan Kazimierz Razem z innym Wojewodą stoją koło Krakowa i czekają aż obleganie się skończy, Jednak że te obleganie się nawet nie kończy na minute! Błagam nie mówcie że to bug nie chcę mi się od nowa przechodzić fabuły polski tylko dlatego że ktoś oblegał Kraków i odjechał a obleganie się nie skończyło.

Pozdro.

Wbiłem na wszego TSa i dostałem bana od Krzyżowca z dopiskiem ''spier*alaj to ts sarracenów'' ;x

Offline Lother

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    Odp: Problem z Krakowem
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 11, 2012, 11:58:17 »
    Trudno zrozumieć o co ci chodzi.Chyba, że ja tylko mam problem.
    Jednak że te obleganie się nawet nie kończy na minute!

Musisz mieć Buga, bo zawsze kiedy Dowódca odjedzie od zamku to po pewnym czasie jest napis, że miejscowość nie jest już pod oblężeniem.Sam wiesz.
    Spróbuj dokończyć zadanie Hetmana i kiedy już będziesz miał "Hetmana", zrób nową kampanię i Król i ten Wojewoda powinni udać się za tobą, wtedy powinno zniknąć Oblężenie, jeżeli nie to podjedź do nich i powiedź, żeby za tobą szli., albo udali się do jakiegoś zamku lub miasta.