Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z wyszukaniem serverów  (Przeczytany 1038 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    Problem z wyszukaniem serverów
    « dnia: Sierpnia 10, 2012, 16:39:17 »
    Witam, mam następujący problem.
    Mam oryginalną grę i jej brak nie jest powodem dla, którego tak się dzieje (taka wiadomość dla administracji by nie wlepili mi bana, może to zaświadczyć z 60 osób które mam w znajomych na steam.)
    O tuż problem jest taki, że nie wyszukuje mi większości serverów. Wcześniej gdy miałem internet z multimedii w innym mieszkaniu widziałem wszystkie servery. Jednak dzisiaj zmieniłem operatora sieci na Vectre i jestem w innym mieszkaniu. Czy powodem nie wyszukiwania serverów może być zła konfiguracja sieci ? Większość serverów, które mi wyszukuje to jedynie servery do Napoleonica i servery z pingiem po wyżej 60.
    Z tego co zauważyłem nie wyszukało mi żadnego servera hostowanego na Katapulcie. Nie widzę również serverów polskich klanów (wyjątkiem jest hitmen). Czy ktoś wie dlaczego mój warband sprawia takie problemy ?

Offline Lother

• Użytkownik
    Odp: Problem z wyszukaniem serverów
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 10, 2012, 17:46:13 »
    (taka wiadomość dla administracji by nie wlepili mi bana, może to zaświadczyć z 60 osób które mam w znajomych na steam.)

Nie wiem do czego to zmierza.

Offline Rafard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 10, 2012, 19:52:23 »
    Zmierza do zapobiegania atakom hejtu o następującej treści : kup orginał albo dajcie bana piratowi.

Offline Rafard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 11, 2012, 08:07:04 »
    Temat do zamknięcia (i chyba przeniesienia) problem rozwiązany.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 12, 2012, 02:37:52 »
    to się podziel rozwiązaniem dla "potomnych"