Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][Iron] Iron Knights  (Przeczytany 16064 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    Odp: [Native][Iron_] Iron Knights
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 24, 2012, 18:37:24 »
    Cytat: Szakjor
    ...wyzwac na oficjalny sparing..

Oficjalny sparing.

2# Historyjki Edka

Witam,
    Uprzejmie informuje , że chcielibyśmy rozegrać z Waszym zespołem, AC Milan, oficjalny sparing. Będzie to wyglądało tak, że umówimy tą rozgrywkę jako sparing, ale później wpiszemy wynik do Serii A albo do Ligi Mistrzów, tak żeby nie rozgrywać niepotrzebnych meczy to ten będzie jako niby sparing ale tak naprawdę bedzie to mecz ligowy. Mam nadzieje, że państwo rozumiecie, oficjalny sparing.

Serdecznie pozdrawiam

Działacz drużyny Inter Mediolan

Jonan Ungerzburg
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Huragan112

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #46 dnia: Września 28, 2012, 20:47:17 »
    Dzisiaj klan Iron Knights rozegrał mecz przeciwko Szlachcie Polskiej.  Mecz zakończył się wynikiem 19:1 dla Iron.
    Dziękujemy im za ładną walkę na wiosce(screeny poniżej), co do NT to zachowanie naszych przeciwników było lekko mówiąc gówniarskie w stylu nieogarniętych gimbusów. Z pewną chwilą gdy zobaczyli iż na NT też nie mają szans część wyszła a ci którzy pozostali zaczeli się tk'ować i wmawiać nam że wygrali mimo iż nie mieli najmniejszych powodów by zaprzeczać swojej porażce. Następnym krokiem było wyrzucanie z serwera ale to było pewne że tak się skończy. Nie polecam tego klanu do sparingów z racji ich "nagannego" zachowania.

Pozdrawiam Ramirez

Oto screeny z wioski, co do Nord Town to nie dograliśmy do końca... bo nie było już co grać, poza tym nasz "fotograf" został wyrzucony z serwera :/
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #47 dnia: Września 28, 2012, 20:55:35 »
    Gratuluje wysokiego zwycięstwa ! Oby tak dalej , a następnym zobaczymy was przeciwko 22nd ;)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #48 dnia: Września 28, 2012, 21:09:57 »
    Chwilę byłem na serwerze i widziałem jak graliśćie 8 vs 5 , ale cóź to nie moja sprawa.

Gratuluję i Pozdrawiam

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Huragan112

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Września 28, 2012, 21:22:06 »
    Wiem Ganczo Graliśmy ponieważ coś odwalali  pisalem im 6vs6 a oni OK pózniej 7vs7 to OK Wieć to już nie nasza sprawa nie bendziemy schodzić jak oni to robili nie będziemy wychodzić na idiotów więć  wygrana uczciwie

Pozdrawiam Ramirez

Offline Shaco

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    « Odpowiedź #50 dnia: Września 28, 2012, 22:35:37 »
    Hmm. Jak tak dobrze wam idzie to może zagracie w końcu z nami :)?
    Sory ale... czy wyście coś jarali czy co.

Owszem...

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #51 dnia: Września 29, 2012, 07:52:36 »
    Wygrac z SP to zaden wyczyn,nawet grajac o kilku zawodnikow mniej :) No ale gratuluje wyniku

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #52 dnia: Września 29, 2012, 07:55:40 »
    A więc nabijam posty :

1. Nie Szlachcie Polskiej , Szlachcie Przymierza.
    2. " Zachowanie naszych przeciwników było lekko gówniarskie w stylu nie ogarniętych gimbusów " , przepraszam , a wy to co? Sami zaczynacie a potem się dziwicie.
    3. Podobno też mieliście najemników. A takim wypadku sprawdzimy logi.
    A ogólem mówiąc skład był drugi , nie było mnie , czyli lidera a co za tym idzie nie było ogarnięcia , nie było taktyk , nie było wysokiego morale i innych aspektów. Mówią to wszystko dlatego żeby poprawic pewne niedociągnięcia i kłamstwa. Tyle z mojej strony ( przynajmniej narazie ).
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #53 dnia: Września 29, 2012, 08:01:45 »
    A ogólem mówiąc skład był drugi , nie było mnie , czyli lidera a co za tym idzie nie było ogarnięcia , nie było taktyk , nie było wysokiego morale i innych aspektów. Mówią to wszystko dlatego żeby poprawic pewne niedociągnięcia i kłamstwa. Tyle z mojej strony ( przynajmniej narazie ).

Czy Ty jesteś normalny? Dziwisz się, że potem dissy na Ciebie lecą?! Ogarnij się, bo jedyne co sobą pokazujesz to to, że jesteś nikim więcej jak zakompleksionym bachorem. Do tego mając 12 lat wyzywasz innych od gimbusów... Pomyśl trochę zanim coś napiszesz, o sile klanu nie decyduje tylko skill najlepszych, ale także umiejętność zorganizowania się.

Chciałeś żebyśmy zapomnieli a sam nam o tym zapomnieć nie dajesz :D Powodzenia Ci życzę, a Iron Knights gratuluję świetnego wyniku, chociaż z SP mogło być 20:0 ;x

edit:
    Teblaru
    Takiej odmiany jeszcze nie słyszałem ;]
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2012, 10:03:18 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline ADITIREX

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #54 dnia: Września 29, 2012, 09:38:42 »
    jaki człowiek wystawia 2 skład na ofi?

Offline Huragan112

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 29, 2012, 09:40:26 »
    Ukradli nam jedną rundke a Shakyor mówiłes ze my zaczynaliśmy wiesz mamy screeny jak twoi zaczynaja pajacować że to my przegraliśmy 19:1 Oprócz tam paru którzy sie pogodzili z wynikiem.A Shakyor jeszcze jedno po co nam najemnicy? Żeby wywalić naszych niek idą sobie w co innego i wyjdą z TS bo Spamują? Mamy ludzi i nie potrzebni są nam najemnicy my robimy to dla zabawy nie dla realu jak ty to przyjmujesz

Pozdrawiam Ramirez

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #56 dnia: Września 29, 2012, 09:41:18 »
    Shakyor  xDD

Teblaru honorową im dali żeby oni mogli się pochwalić :)  Mogła być też runda dekoncentracji ;)

Gratuluje w imieniu klanu KoH :)
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Huragan112

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Września 29, 2012, 09:46:51 »
    Dzięki Optimus

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #58 dnia: Września 29, 2012, 09:49:20 »
    Teblarek miał zawsze talent dyplomatyczny :) a Iron Knights gratuluje wygranej...chociaż czas pomyśleć może o nieco lepszych klanach :3

Offline Huragan112

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Września 29, 2012, 09:50:16 »
    Pomalutku dojdziemy ;p