Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Elom  (Przeczytany 1303 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ranger119

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Elom
    « dnia: Sierpnia 10, 2008, 03:15:22 »
    Witam wszystkich!!!

Mam na imię Jacek.Zarejestrowałem się tutaj by dowiedzie się więcej o świecie Mount&Blade.Gram w Mount&Blade jakiś czas i na razie moją ulubioną wersją jest 808 (nowszych nie próbowałem ale zasmakuje:D).Mam nadzieje , że pomogę w istnieniu tego forum.Pozdrawiam wszystkich którzy zarejestrowali się tutaj i tych co się zarejestrują:P:D.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Elom
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 10, 2008, 12:54:46 »
    Przywituję Ciętm Napisz może więcej o swojej postaci, i koniecznie zakosztuj nowszych wersji, bo różnica jest duża.... Ale nie usuwaja 0.808, bo tylko tam działa TLD.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Ranger119

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 10, 2008, 14:42:33 »
    Więcej? hmmmm.... no dobra:D. Mam 14 lat.Interesuje się sportem i wszystkim co jest związane z kompem.Uwielbiam grac w Mount&Blade.Nie wiem co więcej pisac ale jak coś to proszę pytac a na pewno odpowiem.

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 10, 2008, 15:41:31 »
    Pablowi chodziło o Twoją postać w GRZE.
    A tak wogóle to witam, a raczej, patrząc na nazwę topica powinienem powiedzieć Jąąął Ziąął ;P

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 10, 2008, 15:53:42 »
    Witam wszystkich!!!

Mam na imię Jacek.Zarejestrowałem się tutaj by dowiedzie się więcej o świecie Mount&Blade.Gram w Mount&Blade jakiś czas i na razie moją ulubioną wersją jest 808 (nowszych nie próbowałem ale zasmakuje:D).Mam nadzieje , że pomogę w istnieniu tego forum.Pozdrawiam wszystkich którzy zarejestrowali się tutaj i tych co się zarejestrują:P:D.
    Jakie "ją zią" mówi sie 513l\/l4 z100l\/l3k
    A tak przy okazji chodziło mi o twoją postać w grze :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Ranger119

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 10, 2008, 16:03:54 »
    Aaaa. Mam 20 któryś poziom ale czensto zaczynam od nowa wiec nie ma się co rozpisywac.:D