Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dark Hunters  (Przeczytany 43659 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gother

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dark Hunters
    « dnia: Września 29, 2006, 21:09:19 »
    Jak zdobyć jednostkę Dark Hunters? Czy moge zagrać w jakiegoś moda moją postacią z podstawowej gry? Tu chyba sie nie pyta o multiplayer... Aha, jak walczę z jakimiś potężnymi rycerzami, którzy mają super pancerze, to gdy ich zatłukę to czemu na koniec bitwy nie moge sobie wziąść tych łupów tylko jakieś tarcze i kitowe miecze. Moja drużyna wszystko zabiera czy co? Jak dobrać się do wkwipunku drużyny? Podczas bitwy na polu nie ma wszystkich moich jednostek, wrogich zresztą też, dopiero potem się pojawiają. Co zrobić żeby było ich tam od razu więcej?

Offline Tom

• Użytkownik
    Odp: Dark Hunters
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2006, 21:32:44 »
    1. Mialem kilku kiedys po tym jak odbilem ich z rak veagirow.
    2. Gdybys dostawal od razu super sprzet to gra szybko by sie znudzila, ale im masz wyzszy lvl tym drozsze rzeczy znajdujesz w trupach.
    3. Nie mozna korzystac z ekwipunku druzyny, jedyne co mozesz zrobic to pogadac z jakims npc z twojej bandy i z nim pohandlowac.
    4. W opcjach gry jest suwak ktorym mozna zwiekszyc ilosc pojawiajacych sie na raz jednostek w jednej bitwie. Jest jeszcze jakis dodatek zwiekszajacy ich liczbe.
    5. Liczba twoich jednostek zalezy od liczby jednostek komputera. Jest podzielona tak aby w karzdej "turze" brali udzial twoi wojacy, w takich samych proporcjach. 

http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 29, 2006, 22:14:46 »
    Nie do konca zgodze sie z punktem piatym- ilosc wlasnych zolnierzy i wroga zalezy przede wszystkim od umiejetnosci "tactics"

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 30, 2006, 09:42:32 »
    im masz wyzszy lvl tym drozsze rzeczy znajdujesz w trupach.

Nieprawda :)

A co do ilości jednostek na ekranie to ściągnij programik Battlesize Changer. Jest w dziale dodatki na naszej stronie.

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 30, 2006, 11:40:24 »
    Widziałem na takim jednym filmiku (9 minut) jak gość wywijał takim srebrnym mieczem ścinając wszystkich przeciwników. Jak zdobyć taki miecz? Na filmiku tez widziałem, że bardzo szybko zawężał mu się celownik, przez co ułatwia to trafienie. Od jakiej umiejętności to zależy? Aha, gdzieś czytałem, że w miastach- Praven? Tihr? Znajdują się skrzynie ze skarbami, ale nie mogłem znaleźć choć przeszukałem chyba całe to osiedle. Tylko nie odsyłajcie mnie do jakichs obcojęzycznych stron, bo słabo znam języki.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 30, 2006, 11:59:03 »
    na tej obocojezycznej stronce jest napisane ze ten miecz jest m.in. w Tihr, o ile zrozumialem jest pod lewym mostem lub czyms co moze zostac uznane jako most i jest po lewej stronie. w innych miastach tez sa (Jelkala i rivacheg) ale chyba w tihr najlatwiej znalezc.

drunken masta

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 30, 2006, 15:07:02 »
    Puzonix, nie wiem jak ty ale kiedy gralem na poczatku z lvl ok 8 to rzeczy kosztowaly nie wiecej niz 40,50. A teraz jak gram na 62 lvl to prawie kazdy przedmiot kosztuje ponad 100, oprucz zarla i innych liptonow.
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 30, 2006, 15:38:15 »
    Znalazłem za lewym mostem, a może pod lewym mostem, skrzyni jakoś nie mogłem zobaczyć, tylko sam napis open. A w Jelkala i rivacheg to gdzie są te przedmioty? To jakaś zbroja samuraja jest. Gdzie można przechowywać swoje rzeczy, bo miejsca w ekwipunku mi brakuje, a punktów na rozszerzenia go szkoda mi wydawać.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 30, 2006, 16:26:45 »
    z tego co sie orinetuje to nie ma zadnego deposit boxa w mb. z ta skryznia to nie wiem jak jest bo nie gralem w nativa zbyt dlugo. inne skrzynie to nie wiem dokladnie gdzie sa ale pisze na forum jakims ze:
    w jelkali jest w jakis krzakach, jak wejdziesz do miasta to skrec w pierwszy mozliwy zakret w prawo, potem przez wejscie  zamku, przez "arch" (nie pytaj ;P) do nastepnej tawerny a potem skrec w prawo. yak mniej wiecej brzmi moje tlumaczenie :D
    w rivacheg jak bedziesz przed Count's door, skrec w prawo, powinienes zobaczyc jakies schody (ponoc trudne do zauwazenia), wejdz na gore, skrec w prawo i przejdz po dachu. i tam gdzies przed soba powinienes to zobaczyc. te tlumaczenia sa prawdopodobnie niezbyt dokladne ale nie moja wina, czasu i checi nie mam zeby ze slownikiem siedziec, mam nadzieje ze jakos to znajdziesz.
    tymczasem ide kosic trawe......... <kosi trawe>

drunken masta

Offline Malahit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 30, 2006, 17:24:53 »
    W pierwszy miescie [Zendar..?] w tawernie jest skrzynka w ktorej mozna przechowywac nieco rzeczy

I -oplaca- sie powiekszac skill Inventory Management [ szy siakos tak ^^' ]

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 30, 2006, 18:02:51 »
    ooo tego jakos nie wwyczailem :d lae ja w sumie w ta gre gram tylko zeby walczyc :D

drunken masta

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 30, 2006, 18:26:40 »
    Batonie w wolnej chwili mógłbys obadac sprawę tych itemów i napisać mały faq. Poszedł by na stronkę do działu porady.

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 30, 2006, 21:17:28 »
    Znowu pytania mam. Koń mi sie zepsuł. Miał speed 8, a po tym jak kilka razy w bitwach go stłukli (przestał się ruszać i musiałem chodzić na piechotę po polu walki, gdyby nie mocna tarcza to tych 17 mountin bandits jeszcze mnie by załatwiło). Teraz koń ma speed 3. Jak to naprawić? A tyle na niego wydałem.

Offline Torque

• Użytkownik
    • Mały Głód
      • Eclipse
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 30, 2006, 21:36:41 »
    Nie da rady naprawic, poprostu musisz bardziej na konia uwazac... Dlatego jednak lepiej miec konia w jakiejs zbroji.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 30, 2006, 22:01:17 »
    Zyskał przedrostek "lame" więc faktycznie lami. Na takim koniu daleko nie zajedziesz. Kup sobie nowego, pozdro :)