Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][of Rome] Rome  (Przeczytany 14844 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: [Native][RM]Rome
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 06, 2012, 13:47:23 »
    jest wiele klanów nie tylko SP więc nie widzę problemu w tym że nie odpisuje, po prostu boi się zagrać i tyle . piszcie do innych na waszym poziomie, na pewno się ktoś zgodzi.

Offline Flecktarn

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 06, 2012, 14:54:10 »
    Mi po prostu zależy na rewanżu. To tyle. Nie przymuszam go do niczego, ale jeżeli nie chce grać, to wystarczy napisać - nie - i po sprawie, a nie owijać w bawełnę, odpowiadając "może", "pomyśle", itp..

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 06, 2012, 15:48:40 »
    Właśnie i zobacz że tam przecinek ,a po za tym prędzej ty jesteś dzieckiem .

Argument nie do przebicia... Albo skończycie te pyskówki albo zaczynam banować.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2012, 19:33:51 wysłana przez Daniel »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 06, 2012, 17:07:55 »
    Nie chcę ani spamować, ani nic pisać ale jestem zmuszony,robicie jak zwykle zamieszanie wokół sparingu głupiego...Mamy inne rzeczy do roboty,niż granie byle sparingów,i to powtórkowych.Najpierw się uwzieliście się(i to jeszcze z 2 dni temu) na Giermka,teraz na mnie,kto następny?...
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 06, 2012, 18:16:40 »
    Po prostu się boisz, no a jeśli jesteś lepszy to pokaż to w tym meczu, bo póki co to wygrałeś mecz gdy oni grali w osłabieniu, a teraz widzę rekrutowali sporo osób i jestem pewien że pojechaliby was jakoś 19:1 ? Jeśli się mylę to zagraj i to udowodnij

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 06, 2012, 18:39:40 »
    Wszyscy coś macie do nas , tylko zastanawia mnie fakt czemu?Czemu akurat my , macie mnóstwo klanów których można się czepnąć bez powodu , ale musicie mnie i jeszcze 2 klany (nie napiszę z jasnych powodów jakich) czepiać się i nas denerwować , w agrewysny sposób prowokować do różnych zachowań itp...Jeśli mi napiszecie w jakim kolwiek temacie co zrobiłem złego to opanuje to,naprawie itp.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Flecktarn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 06, 2012, 18:44:31 »
    Najpierw się uwzieliście się(i to jeszcze z 2 dni temu) na Giermka,teraz na mnie,kto następny?...

Kto się uwziął na Giermka? Nic do Niego nie mam, dla mnie jest w porządku, nie wiem co Ty sobie ubzdurałeś, skończmy już ten temat, nie toleruję zbędnego spamu i kłamliwych argumentów.

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 06, 2012, 18:46:31 »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 06, 2012, 18:55:35 »
    Gadka - szmatka , ale screenów nie masz na dowód , ale jak tak to pokaż mi i dowal.A Flecktarn,dwa dni temu był spam z tego co wiem na temacie Turtures i tam był główny temat: Giermek :P .

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 06, 2012, 19:32:45 »
    Przed zbanowanie są ostrzeżenia .

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 06, 2012, 19:34:52 »
    Przed zbanowanie są ostrzeżenia .
    admin ma zawsze rację nawet gdy się z nim nie zgadasz i nie ma racji  więc może cie zbanować kiedy chce

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 06, 2012, 20:28:00 »
    A Daniel to wyjątkowo rzadko ma rację
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Flecktarn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 06, 2012, 20:59:39 »
    Proszę jeszcze raz, nie róbcie w temacie mojego klanu zbędnego spamu o racjach lub prawach administratorów.

Offline Szczur

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 07, 2012, 00:49:11 »
    Moim zdaniem Roma to zwykłe partactwo i amatorszczyzna, wbije 3 osłów na serwer, jeszcze nie swój tylko bodajże PK i robia woty po to zeby sobie pograć tylko w troje, kupcie sobie serwer i tam się bawcie, e tam i tak tego nie zrobicie, może tawerna powinna zrobić jakąś składkę na wasz serwer...?
    Jeszcze gowniarze piszą'' wez wyjdz bo my sie bawimy a ty nam przeszkadzasz...''
    Nie wiem kto jest tu liderem bo szczerze mówiąc nie chce mi się tego tematu czytać, ale koleś który rządzisz tym klanem ogarnij niektórych typów bo renomę to ci psuja nieźle...

PS: Już wiem kto jest liderem, osoba wyzej, wiec Flecktarn wez sie za czystki lepiej..
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 07, 2012, 00:53:22 wysłana przez Szczur »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 07, 2012, 10:50:12 »
    Ja tam nie wiem co sądzić o ich klanie , z jednej strony honorowy i uczciwy , z drugiej zachowują się czasem nie odpowiedzialnie. Tak nawiasem mówiąc mają fajną historie. Zanim dołączyli do SP(na 3 dni ^^) mieli grupe Rome a w niej 4 osoby, zaproponowałem aby dołączyli do mnie, ale grupa wciąż istniała. Gdy odeszli z grupy zrobili klan, zagrali z nami sparing, potem troche ludzi zebrali, myśleli aby znów do nas dołączyć co poniektórzy i teraz jakoś żyją. Mam o Nich mieszane uczucia, ale uważam ich za poprostu odłam SP / Dezerterów.