Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TS] Turtures  (Przeczytany 21968 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    Odp: [Native][TS]Turtures
    « Odpowiedź #135 dnia: Sierpnia 31, 2012, 00:13:54 »
    Tak, tylko co innego jak byłem w paladinsach pod fejkiem w czasie zamrożenia Valoru. Odrazu poleciały na mnie skargi, że najemnicze po czym mecz został przez KoH unieważniony.
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #136 dnia: Sierpnia 31, 2012, 00:42:53 »
    Została kwestia wyniku , cóż wyjaśniałem wcześniej co KoH zrobił w identycznej sytuacji i my mamy zamiar postąpić tak samo , aczkolwiek wynik meczu i screen'y są wymienione kilka postów przed i nie zostaną usunięte . My nie wstydzimy się wyników.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2012, 00:56:55 wysłana przez Kolega »

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #137 dnia: Sierpnia 31, 2012, 09:18:43 »
    Uważanie jednego gracza za powód porażki jest śmieszne. Byliśmy lepsi i tyle, a wy nie umiecie się pogodzić z porażką.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Irishman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #138 dnia: Sierpnia 31, 2012, 09:34:21 »
    Dostaliście solidnie po zaworach. Mając ludzi którzy byli w WV, chyba jeden dzień i uznali to w swojej ''Kartotece''... I byliście pewni wygranej. A teraz co? jak dostało się po pysku za przeproszeniem to miny wam zwiędły. Bo to niemożliwe że klan ''KoH'' Pokona TS którzy wzięli na ostatnią chwilę kogo się dało. Powinniście nie szukać żadnych domysłów, prawda taka jest że nie możecie się pogodzić z porażką. A radze się nauczyć tej umiejętności bo takim podejściem sympatii nie zyskacie. KoH wygrał ten mecz, taki jest fakt.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Sierpnia 31, 2012, 09:43:04 »
    Nie możemy pogodzić się z porażką ? Wiesz o czym to w ogóle mówisz człowieku ? Możemy się pogodzić, nie wstydzimy się porażek, myślisz że gdybyśmy się wstydzili to wrzucalibyśmy ( chyba pierwsi jeśli nie w ogóle ) zdjęcia i kolorowy, pogrubiony wynik ? Zastanów się, poza tym np. mnie taki wynik zadowala, uważam KoH za bardzo dobry klan , słyszałem o jego poczynaniach z kilkoma Europejskimi klanami i myślę że ostatecznie nie jest tak źle
    Po prostu KoH zagrał nieuczciwie, nieważne czy miał jednego najemnika czy dziesięciu i nie ważne czy był to Dominique, Argaleb czy jakiś Daniel z Paladinsów, liczy się fakt że był "użyty" najemnik, co jest zabronione...

KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Sierpnia 31, 2012, 09:56:48 »
    Gdybyście rzeczywiście umieli pogodzić się z porażką nie zabralibyście się za sprawdzanie logów a później kombinowanie jak te logi wykorzystać, żeby wyszło na to, że mecz był rozegrany niezgodnie z zasadami.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:07:57 »
    Gdybyście rzeczywiście umieli pogodzić się z porażką nie zabralibyście się za sprawdzanie logów a później kombinowanie jak te logi wykorzystać, żeby wyszło na to, że mecz był rozegrany niezgodnie z zasadami.

A nie był ? Jakoś sam Dominique nie kryje się i otwarcie twierdzi że wam najemnikował....
    poza tym :

Jakoś REF ( twój ówczesny klan ) po porażce z MoSem sprawdzał na siłę logi by nie było że przegrali, mecz został unieważniony, a skoro teraz nie chcecie unieważnić ( czyt. postąpić właściwie [ uczciwie ] ) to czemu wtedy było wam do tego tak spieszno ?
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:18:49 »
    Ja nie grałem na meczu z MoSem i nie brałem udziału w dyskusji co wyszło mi na dobre. REF to przeszłość, a wracanie do starych, nie mających już znaczenia spraw nie ma sensu.

Dominik dostał wolną rękę, oficjalnie nie jest członkiem REFu, mógł grać gdzie tylko chciał.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:24:02 »
    Ja nie grałem na meczu z MoSem i nie brałem udziału w dyskusji co wyszło mi na dobre. REF to przeszłość, a wracanie do starych, nie mających już znaczenia spraw nie ma sensu.

Co mnie to obchodzi ? Jednak gdy to było korzystne dla was to fajnie co ?

Dominieuq wciąż jest członkiem REFu, co ja gadam - członkiem ? NIE ! On jest radnym REFu i mimo iż REF jest uśpiony to jednak jest w REFie, a on sam przyznał że wam najemnikował a więc nie widzę tu dalszych dyskusji
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline RaY

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:27:06 »
    Panowie, czy wasze kłótnie coś dadzą? Nie lepiej po prostu za porozumieniem obu stron umówić mecz rewanżowy ,a przed nim sprawdzić graczy żeby nie było nieporozumień ? Czy to takie trudne ? Będziecie się kłócić w taki sposób do usranej śmierci ..

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:29:01 »
    No proszę, wydało się. Powiem tak, REF jest "zamrożony". Może nie było to oficjalnie ogłaszane (Nie widzę potrzeby), ale wszyscy gracze REFu mają wolną rękę i są traktowani jako nie posiadający klanu. Można powiedzieć, że byłem randomem, do którego zwrócono się o pomoc. Druga sprawa, grałem max. 5 rund i jak Argaleb słusznie zauważył, dużo nie zrobiłem. Nie uważam się za mocnego gracza i mało mnie obchodzą Wasze kłótnie na Tawernie.

BTW. KoH ma nowe forum. Wcześniej miało chyba ze 2. "Gwidon" mógł być od dawna w klanie.

Najlepiej unieważnić mecz i dać wam czas na sprowadzenie nowych rekrutów z WV, którzy zupełnie przypadkiem złożyli podanie akurat przed meczem. Tak?

Offline RaY

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:33:28 »
    Jak już wcześniej wspomniano , ci gracze byli w WV mniej niż 24 godziny po czym zrezygnowali a ich podania są widoczne na naszym forum, w przeciwieństwie do waszych niektórych graczy.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:38:01 »
    Możemy zagrać z Wami rewanż w najbliższym czasie, ale członkowie klanu zdecydowanie odmawiają unieważnienia meczu.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #148 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:39:25 »
    Macie problem żółwie ... Kiedyś to prawie co na drugim meczu był najemnik ... 

Dominique się przyznał i co z tego ?  Nie umiecie się pogodzić z porażką . Jeśli jesteście niby takim porządnym klanem to chociaż to okazujcie bo banowanie na TS bez większego powodu to głupota ... Jakby przyszli trolować to rozumiem ale wyjaśnić sprawę ?! 

Wracając do sprawy PanaDemolki ... To jest brat Blackhawka , Mnichu .

KoH zagrał nie uczciwie , pozdro dla żółwika   +1 do mocniejszej skorupy

Onslow kombinujecie ... Jeśli umiecie się pogodzić z porażką to się pogódźcie z tym że przegraliście z KoHem .

Robicie tu tylko 3 strony spamu i nic więcej . Pewnie gdybyście nie zbanowali ich na TS to by się sprawa wyjaśniła i mecz by został powtórzony ...   A szczerze w to wątpię ...
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 31, 2012, 10:40:11 »
    Ech, znowu muszę coś wyjaśnić :(
    Jakoś REF ( twój ówczesny klan ) po porażce z MoSem sprawdzał na siłę logi by nie było że przegrali, mecz został unieważniony, a skoro teraz nie chcecie unieważnić ( czyt. postąpić właściwie [ uczciwie ] ) to czemu wtedy było wam do tego tak spieszno ?

Tu chodziło o coś innego. Każdy zna konflikt między REF, a WV. Każdy widział, że REF miał okres kiedy nie szło mu najlepiej. W tym właśnie okresie zgodziliśmy się zagrać z MoSem. Może udałoby się wygrać i przerwać złą passę. WV oczywiście wykorzystało okazję by z nami wygrać. Nie chcieliśmy z nimi grać, więc zagrali pod przykrywką. Wtedy chyba cały skład to był WV. To tylko tak dla wyjaśnienia tych "logów".

Dominieuq wciąż jest członkiem REFu, co ja gadam - członkiem ? NIE ! On jest radnym REFu i mimo iż REF jest uśpiony to jednak jest w REFie, a on sam przyznał że wam najemnikował a więc nie widzę tu dalszych dyskusji

Zawsze będę REFowcem, niezależnie od tego, do jakiego klanu dołączę. Co za różnica czy jestem radnym czy zwykłym klanowiczem ? Skill ten sam. Jedni mogą uznać REF za zamknięty rozdział, ja uważam go za zamrożony. Tak czy siak, formalnie członkiem REFu nie jestem.
    Nie chcę doprowadzić do dalszej kłótni. Chciałem to po prostu wyjaśnić. Umówcie się na rewanż. Najlepiej by było gdyby TS dało logi swoich graczy... To powinno rozwiać wątpliwości.

BTW. Zakończcie to i nie każcie mi wchodzić na Tawernę. Nie lubię gdy pewne sprawy zostają niewyjaśnione ale nie lubię też wchodzić na Tawernę ;o
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."