Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TS] Turtures  (Przeczytany 21948 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [Native][TS]Turtures
    « Odpowiedź #120 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:34:07 »
    Nie. Nie gubimy się. Carpe próbował mnie usprawiedliwić. Niepotrzebnie i nieudolnie z resztą.

Nie wciskaj tu REFu. W niczym to nie pomoże.

BTW. Nie chcę nikogo obrażać, więc jeżeli TS dalej będzie się upierać, czemu by nie zagrać rewanżu ?

Rewanż , spoko rozważymy tą możliwość.

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #121 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:37:39 »
    Nie chcę nikogo obrażać, więc jeżeli TS dalej będzie się upierać, czemu by nie zagrać rewanżu ?

Kogo tym razem weźmiecie? Kogo teraz brat/siostra/kuzyn/kuzynka/ojciec/matka/wujek/ciocia/teściu/teściowa/szwagier/szwagierka pojawi się na meczu?

BTW: 20:0 ładnie wygląda.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #122 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:38:00 »
    Po pierwsze, nie używaj imienia Pana Boga swego na daremno. Po drugie od dłuższego czasu REF miał kiepski okres. Nie będę Ci tego tłumaczył, a sam temat REFu nie dotyczy. Przestańcie wkręcać w to REF, bo praktycznie REF w tym udziału nie miał... Znowu potwierdziłem sobie to, że wchodzenie na Tawernę max. raz na miesiąc dobrze robi.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #123 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:40:37 »
    Normalne jest to, że gracze zmieniają klany. Jak napisał Dominik, gracze REFu dostali wolną rękę, przestali być graczami REFu.

Fakt, że w składzie KoHu grało kliku BYŁYCH graczy REFu.

Nikt nie czepia się Waszych graczy, którzy zaraz przed meczem dołączyli do was, opuszczając WV.

Po prostu powinniście pogodzić się z porażką i popracować nad skillem i taktyką.

Nie sądzę żeby satysfakcjonował i motywował Was przekręcony i wymuszony na siłe wynik 20-0.

Nie wkręcajcie w to REFu, bo uważanie Dominika który górnolotnym graczem nie jest za powód porażki, jest naprawdę słabe.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:44:03 »
    Normalne jest to, że gracze zmieniają klany. Jak napisał Dominik, gracze REFu dostali wolną rękę, przestali być graczami REFu.

Fakt, że w składzie KoHu grało kliku BYŁYCH graczy REFu.

Nikt nie czepia się Waszych graczy, którzy zaraz przed meczem dołączyli do was, opuszczając WV.

Po prostu powinniście pogodzić się z porażką i popracować nad skillem i taktyką.

Nie sądzę żeby satysfakcjonował i motywował Was przekręcony i wymuszony na siłe wynik 20-0.

Nie wkręcajcie w to REFu, bo uważanie Dominika który górnolotnym graczem nie jest za powód porażki, jest naprawdę słabe.

Nad skillem i taktykami poćwiczymy , o to się nie bój .
    Wynik nas nie satysfakcjonuje , lepiej było z Wami przegrać niż "wygrać" walkowerem , ale cóż sami sobie na to zasłużyliście . I naprawdę proszę przestań pisać tych "tępych" postów z wykrętami . Trzeba było grac uczciwie .

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:48:20 »
    Kto tu pisze tępe posty? ^^

Ja kończę dyskusję. KoH zwyciężył, a wy nie umiecie się z tym pogodzić.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:50:48 »
    Kto tu pisze tępe posty? ^^

Tak . KoH to banda hipokrytów ( chodzi mi tu o mecz z Paladinsami) . Więc przypominam jak Kuba Bogu , tak Bóg Kubie .

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #127 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:53:30 »
    Branie randomowego gracza, to dla mnie nie oszustwo. Mało mnie obchodzą Wasze kłótnie. Przyznałem się, że najemniczyłem i problemów nie robiłem. Oczywiście, zamiast umówić rewanż jeździcie po sobie i mieszacie w to REF, co mnie irytuje jak cholera. Jak dla mnie niczego tu nie udowodnicie. Mecz był, wynik jest. Najlepszym sposobem na takie kłótnie, to rozmowa na TS i rewanżyk. Tak więc, pisaniem niczego nie zrobicie. Weźcie się lepiej za robotę. Nie mieszajcie mnie i REFu w tą kłótnie.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #128 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:53:56 »

Oszukiwaliście, automatyczna porażka. Wiem Carpe, że oszukiwanie u Ciebie stało się standardem, więc możesz mieć pewne problemy z odróżnianiem pewnych aspektów moralnych.

BTW: Zauważyłem Carpe, że udzielasz się też na innych forach
    http://facet.interia.pl/ciekawostki/news-zlodziejstwo-sposob-na-zycie,nId,444916

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:56:47 »
    Co do rewanżu , będziemy chętni . Lecz trzeba nam trochę czasu , aby poprawić taktyki i zorganizowanie grupy. O więcej informacji piszcie na steam do : Blachy i Raptona .

Offline Klin

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #130 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:59:52 »
    Kiedy w końcu zrozumiecie, że "grupa militarna" REFu została rozwiązana i jej byli gracze mają wolną rękę... Carpe również poruszył dość ciekawy temat graczy, którzy przed meczem opuścili WV i wstąpili w wasze szeregi, a pewnie już albo wkrótce wrócą do WV...

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Sierpnia 31, 2012, 00:03:35 »
    Cóż, na temat pewnych przewinień z cRPGa najczęściej wypowiadają się osoby nie znające mnie. Tą sprawę również uważam za zamkniętą, postąpiłem źle i tyle. Każdy popełnia błędy, mniejsze czy większe.

Jak dla mnie, nikt nikogo nie próbował oszukiwać, tylko wy szukacie usprawiedliwień. Dostaliście kilku dobrych graczy z WV zaraz przed meczem, byliście niemal pewni zwycięstwa, a my was po prostu ściągneliśmy na ziemię.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Sierpnia 31, 2012, 00:05:50 »
    Kiedy w końcu zrozumiecie, że "grupa militarna" REFu została rozwiązana i jej byli gracze mają wolną rękę... Carpe również poruszył dość ciekawy temat graczy, którzy przed meczem opuścili WV i wstąpili w wasze szeregi, a pewnie już albo wkrótce wrócą do WV...
    Rozmawiałem z tymi ludźmi i według mnie są zaparci i chcą grać w naszym klanie . Czemu mielibyśmy im tego zabronić ? A że złożyli o nie właściwej porze . Fart i tyle ...

Jak dla mnie, nikt nikogo nie próbował oszukiwać, tylko wy szukacie usprawiedliwień. Dostaliście kilku dobrych graczy z WV zaraz przed meczem, byliście niemal pewni zwycięstwa, a my was po prostu ściągneliśmy na ziemię.

Jesteśmy w 100% świadomi tej przegranej , daliśmy ciała na kilku mapach i tego odwrócić się nie da . A kwestie PanoramiX'a i Blade'a wyjaśniłem troszeczke wcześniej ;)

Offline Cronos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #133 dnia: Sierpnia 31, 2012, 00:07:45 »
    Kilku graczy z WV tak ? Graczy, którzy w WV byli mniej niż 24h. Graczy, którzy podali w podaniu, że byli w WV, mimo że taki Blade tak naprawdę do Wilków nigdy nie został przyjęty. Mówisz o ich powrocie i tu Cię rozczaruję, gdyż oni drugiej szansy już na pewno nie dostaną.

Offline Klin

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #134 dnia: Sierpnia 31, 2012, 00:10:33 »