Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TS] Turtures  (Przeczytany 21930 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [Native][TS]Turtures
    « Odpowiedź #105 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:06:46 »
    Pan Demolka, czyli Lur to brat Blackhawka, także jak najbardziej logiczne jest, że mają to samo ID. ^^

Dominik złożył do nas podanie jako Gwidon a grupa militarna REFu została rozwiązana, czyli Dominik w praktyce do żadnego klanu nie należy.

Jasnym jest, że TS zrobi wszystko żeby nie wyszło na to że przegrali z nami skillowo.

Klan pogodził się z porażką , a wywyższanie jest tak samo nie na miejscu jak okradanie klanowych kolegów . ^^ Hmmm.... Dziwne tylko ze jeden z naszych tajnych agentów ( nicku nie zdradze) rozpoznał w głosie rzekomego "lur'a" głos pana Blackhawka.

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #106 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:07:50 »
    Pan Demolka, czyli Lur to brat Blackhawka, także jak najbardziej logiczne jest, że mają to samo ID. ^^

Dominik złożył do nas podanie jako Gwidon a grupa militarna REFu została rozwiązana, czyli Dominik w praktyce do żadnego klanu nie należy.

(click to show/hide)

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #107 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:10:12 »
    No proszę, wydało się. Powiem tak, REF jest "zamrożony". Może nie było to oficjalnie ogłaszane (Nie widzę potrzeby), ale wszyscy gracze REFu mają wolną rękę i są traktowani jako nie posiadający klanu. Można powiedzieć, że byłem randomem, do którego zwrócono się o pomoc. Druga sprawa, grałem max. 5 rund i jak Argaleb słusznie zauważył, dużo nie zrobiłem. Nie uważam się za mocnego gracza i mało mnie obchodzą Wasze kłótnie na Tawernie.

BTW. KoH ma nowe forum. Wcześniej miało chyba ze 2. "Gwidon" mógł być od dawna w klanie.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:10:59 »
    W Kohu też byłem pod fejkiem i jakoś p.Gwidona nie pamiętam D:

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #109 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:11:14 »
    Tak samo nie w porządku jest wysyłanie szpiegów to cudzego klanu. Przez cały mecz grał Lur, nie Blackhawk.

My nie mamy nic do ukrycia, a Wy cały czas kombinujecie.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:12:23 »
    Tak samo nie w porządku jest wysyłanie szpiegów to cudzego klanu. Przez cały mecz grał Lur, nie Blackhawk.

My nie mamy nic do ukrycia, a Wy cały czas kombinujecie.

Nie w porządku ? Po prostu zasada ograniczonego zaufania ^^ . Pozdrawiam

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:14:12 »
    Zaraz po meczu, kiedy usiłowaliśmy wyjaśnić sprawę wszyscy zostaliśmy zbanowani na TSie Turtures.

Kto został zbanowany ? Nie znam gracza " wszyscy "
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Dominique

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:17:24 »
    Ach tak. Choćby ja. Wszedłem, słowa nie zdążyłem powiedzieć i ban. Co za opanowanie i kultura.
    Co innego ważne turnieje jak ENL, a co innego zwykła gra. Nie rozumiem tej zawiłości o najemników. Niech tu teraz każdy nie piszę, jaki to jego klan jest prawy i nigdy nie brał najemników ;o
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #113 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:18:57 »
    No proszę, wydało się. Powiem tak, REF jest "zamrożony". Może nie było to oficjalnie ogłaszane (Nie widzę potrzeby), ale wszyscy gracze REFu mają wolną rękę i są traktowani jako nie posiadający klanu. Można powiedzieć, że byłem randomem, do którego zwrócono się o pomoc. Druga sprawa, grałem max. 5 rund i jak Argaleb słusznie zauważył, dużo nie zrobiłem. Nie uważam się za mocnego gracza i mało mnie obchodzą Wasze kłótnie na Tawernie.

BTW. KoH ma nowe forum. Wcześniej miało chyba ze 2. "Gwidon" mógł być od dawna w klanie.

Teraz przytoczę sytuacje Jaganga, kiedy to klan Swor of Valor był w oficjalnym zawieszeniu i Jagang doszedł do klanu Palladins po fakeem Zippo. Palladins rozgrywali mecz z KoHem i gracze KoHu nie uznali meczu, bądź go przerwali, nie pamiętam dokładnie, pod pretekstem najemniczenia Jaganga. Pyrzpominam, że Valor był oficjalnie inactive, a REF tego niema, KoH przedtem cofnął mecz. Więc Turtures mają prawo do postępowania zgodnie z obyczajem z TaleWords.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:19:18 »
    Ban ? Z tego co wiem bana otrzymał Carpe i Fatal , Sebek (Rafard także) przy poprzednie wizycie na ts , w celu zwyzywania mnie i mojej rodziny . Temat myśle , ze jest zakończony , przynajmniej ja takie wrażenie odczuwam . Proszę o zaprzestanie zbędnego spamu . Pozdrawiam .

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #115 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:19:56 »
    Dominik złożył do nas podanie jako Gwidon
    Można powiedzieć, że byłem randomem, do którego zwrócono się o pomoc.

Gubicie się.

Co za logika! Również logiczne jest to, że widocznie jesteście świadomi tego, że jesteście od nas słabsi, skoro uciekacie się do najemników.

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #116 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:22:37 »
    Co za logika! Również logiczne jest to, że widocznie jesteście świadomi tego, że jesteście od nas słabsi, skoro uciekacie się do najemników.
    To można być od Ciebie słabszym? Gratuluję wyniku Turtures, dobry wynik, jak na gre przeciwko KoH i REF.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:23:51 »

Słuchajcie, kiedyś coś słyszałem że gorNN, New_Player, dzioOb, Blacckit itp. też mają młodszych braci, którzy szukają klanu.... ktoś chętny na kilku takich ?

KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Dominique

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:28:41 »
    Nie. Nie gubimy się. Carpe próbował mnie usprawiedliwić. Niepotrzebnie i nieudolnie z resztą.

Gratuluję wyniku Turtures, dobry wynik, jak na gre przeciwko KoH i REF.

Nie wciskaj tu REFu. W niczym to nie pomoże.

BTW. Nie chcę nikogo obrażać, więc jeżeli TS dalej będzie się upierać, czemu by nie zagrać rewanżu ?
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #119 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:32:51 »
    Jezuuuu... Dominique, po co te wymówki?
    Śmiało mozna przyrównać wydarzenie to do bitwy pod Batohem, gdzie KoH to Kozacy, a REF to Tatarzy, którzy szli tam, gdzie więcej oferowano łupów. REF postępuje podobnie, od 2 lat, by wreszcie zwyciężać, bo w ENL dostaliście juz od każdego od kogo się dało.