Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TS] Turtures  (Przeczytany 21868 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sir_Tomasz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][TS]Turtures
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 20, 2012, 18:24:02 »
    Powiem ci: Punisher jest normalny, tylko z mordy nie wygląda na kozaka jakim jest na TSie. Goku ma wg mnie dobry ryj, ale nie mi oceniać.
    Jeśl naprawdę chcesz mieć ich foty, to zapytaj sie tych dwóch debili: Trebron i goku. Albo po prostu napisz mi na PW i jak znajde, wyśle ci.
    gorN zakłada majtki bumerangiem.
     Oto najlepsze cytaty.
    "IvE to największy bug w tej grze" - Pifcio
    "Gdzie jest kawaleria" - Blackitt
    "Gówno" - gorN
    "Nie ma boga jest Argaleb" - Trebron
    "Ssij kalkulator" - Goku
    "Czego ku*wa pręzysz gałe usrana ruro" - Goku
    "Użyj pumeksu, bo masz pięty jak kamień filozoficzny" - Goku

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 20, 2012, 18:27:48 »
    Pokaż ich foty, tzn.  Goka widziałem ,a Punishera masz na avatarze ta ? To dawaj pozostałą trójkę ;P
    gorNa masz TUTAJ

EDIT.// Bardzo proszę administrację (czy tam moderatorów) tego serwisu o ukaranie użytkownika @Dealan trzecim i ostatnim ostrzeżeniem. Z tego co wiem, użytkownik Kamillo nie wyrażał zgody na publikację swoich zdjęć, na dodatek przez takie lampucery jak Dealan. Użytkownik ten przegina nie po raz pierwszy, kilka miesięcy temu również publikował zdjęcia Kamillo na shoutboxie (nie wiem czy został ukarany, znam tylko sytuację z TSa i forum PE gdy jeszcze należałem do klanu). Również usiłował zawojować tym zdjęciem forum Taleworlds, jednak użytkownicy tacy jak Broomstick czy Kula skrytykowali (to delikatne słowo) jego poczynania i od tamtego czasu, Dealana na forum Taleworlds już nie widzieliśmy, ani jego wpisów, w których kaleczy język angielski.
    Pozdrawiam i liczę, że administracja ukarze tego użytkownika.
    Slepper
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2012, 18:33:28 wysłana przez tarzaN »

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 20, 2012, 18:30:18 »
    Normalny się wydaje ;) Nie wiem czemu ale skojarzyłem go z jakimś dresem ;P

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 20, 2012, 21:57:58 »
    gorNa masz TUTAJ

EDIT.// Bardzo proszę administrację (czy tam moderatorów) tego serwisu o ukaranie użytkownika @Dealan trzecim i ostatnim ostrzeżeniem. Z tego co wiem, użytkownik Kamillo nie wyrażał zgody na publikację swoich zdjęć, na dodatek przez takie lampucery jak Dealan. Użytkownik ten przegina nie po raz pierwszy, kilka miesięcy temu również publikował zdjęcia Kamillo na shoutboxie (nie wiem czy został ukarany, znam tylko sytuację z TSa i forum PE gdy jeszcze należałem do klanu). Również usiłował zawojować tym zdjęciem forum Taleworlds, jednak użytkownicy tacy jak Broomstick czy Kula skrytykowali (to delikatne słowo) jego poczynania i od tamtego czasu, Dealana na forum Taleworlds już nie widzieliśmy, ani jego wpisów, w których kaleczy język angielski.
    Pozdrawiam i liczę, że administracja ukarze tego użytkownika.
    Slepper

Widzę, że już strasznie was wkurzyłem. Cieszę się z tego powodu. Pamiętam tę kłótnie na TaleWorlds. Zaczęliście trollować w naszym wątku klanowym, ubliżając nam. Na tawernie również nie byłem pół roku. Bo? Zrobiłem przerwę w grze?

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 20, 2012, 22:18:03 »
    Widzę, że już strasznie was wkurzyłem. Cieszę się z tego powodu. Pamiętam tę kłótnie na TaleWorlds. Zaczęliście trollować w naszym wątku klanowym, ubliżając nam. Na tawernie również nie byłem pół roku. Bo? Zrobiłem przerwę w grze?
    To idź trenuje Dealan, bo póki co z tego co widziałem, Geralt_PL grając rhodockim kusznikiem pocisnął Cie swoim krótkim mieczem, gdy Ty byłeś konnym z lancą. :)
    A czy nas wkurzyłeś ? Hmm... bardziej ktoś inny, kto powklejał Twoją mordę na całym TS i były ciągłe awarie TeamSpeak`a (dziwne, nie?). Na szczeście już jest gorN i wszystko jest ok ;)

Offline Bocian

• Użytkownik
    • WV
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 21, 2012, 01:44:23 »
    Przestaniecie się podniecać tym gornem? Wystarczy że cały ts wv jest oblepiony jego fotą, wystarczy.

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Serwer klanu TS
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 21, 2012, 15:03:58 »
    Z Życia Klanu:

Dziś (21.08.2012r.) został uruchomiony serwer TS. Serwer nosi nazwę 1_TS_Serwer (Możliwe, że zostanie zmieniona)!
    Serdecznie zapraszamy !

Planujecie (jak nie powiem kto) rozdawać bany za nic?
    Jeżeli nie, to chętnie wpadnę :>

Offline Sir_Tomasz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 21, 2012, 15:26:13 »
    Ehhh, zobaczę co tam się dzieje.
    gorN zakłada majtki bumerangiem.
     Oto najlepsze cytaty.
    "IvE to największy bug w tej grze" - Pifcio
    "Gdzie jest kawaleria" - Blackitt
    "Gówno" - gorN
    "Nie ma boga jest Argaleb" - Trebron
    "Ssij kalkulator" - Goku
    "Czego ku*wa pręzysz gałe usrana ruro" - Goku
    "Użyj pumeksu, bo masz pięty jak kamień filozoficzny" - Goku

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 21, 2012, 15:30:10 »
    tarzaN po prostu zostaw to co na tawernie tutaj, na serwerze zachowuj się normalnie, a nikt Ci bana nie da old fwend

Offline Lother

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 21, 2012, 17:08:08 »
    Planujecie (jak nie powiem kto) rozdawać bany za nic?
    Jeżeli nie, to chętnie wpadnę :>

Nie planujemy. Będziesz zachowywał się normalnie, nie będziesz rekrutował, TK'ował, przeklinał i tym podobnych rzeczy to nie dostaniesz.
    Nigdy jako admin na serwerze PK nie dałem bana za nic, więc na swoim serwerze też tego robić nie będę . Nie chcę robić złej reklamy dla siebie jako zły admin. Hehe ;-D

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 21, 2012, 19:28:55 »
    Oj tam, troszkę poklnąć można

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 23, 2012, 22:12:40 »
    (click to show/hide)

11. Jesli masz mniej niz 13 lat, przemyśl porządnie rejestracje na forum, ponieważ dzieciaki nie będą tu traktowane ulgowo, a wręcz przeciwnie... administracja zastrzega sobie prawo do usuwania użytkowników, którzy zaniżają poziom forum.

Ja widzę, że moderacja olewa swoje obowiązki albo po prostu zostawia wszystko same. Ja myślę, że powinniście się bardziej angażować w to co się dzieje na forum. Forum schodzi na psy, każdy się wyzywa a wy nic nie robicie... Ogarnijcie te dzieci co psują atmosferę.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 23, 2012, 22:26:41 »
    Aharo najlepiej ogarnij swoje "dzieci" ze swojego "KoH'u" , Baldwin to marny prowokator , proponuje ćwiczenia . Sebek zresztą też. Już czekam na ostry hejt :D

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 23, 2012, 22:31:56 »
    Aharo ty też się ogarnij, wchodzisz na serwer podszywając się pod jednego ze swoich klanowiczy i do każdego gadka typu " no jestem koxem, pojadę cię jedną ręką " itp. weź człowieku przestań, to nawet śmieszne nie jest :P

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 23, 2012, 22:33:26 »
    Cienko pogrywasz Jasiu :C Co do moich marnych prowokacji , uczyłem się od najlepszych ;)

Pozdrawiam Żółwi , Baldwin.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies