Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co zrobić z zniewolonymi loradmi?  (Przeczytany 2855 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michal3582

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Co zrobić z zniewolonymi loradmi?
    « dnia: Sierpnia 08, 2008, 21:17:15 »
    Witam mam taki problem. Podbiłem całe królestwo Swadii i już dostałem wiadomość że te królestwo przestało istnieć. Problem w tym że ja nadal mam w niewoli 8 ich lordów i nie wiem co mógłbym z nimi zrobić, bo nikt już ich raczej nie wykupi, co dziwne do ucieczki też za bardzo się nie rwą ;], i nie mogę ich zwolnić. Czy mogę się ich jakoś pozbyć lub zrobić z nich wasali????
    I tak przy okazji drugie pytanko.Przyłączyłem się do Nordyckiej rebelii ale nie wiem jak wasali zdobyć. Bo angielskiego nie znam a rozmowy z lordami nie są przetłumaczone więc nic nie wiem co mówić żeby ich na moją stronę przekabacić. Co najlepiej im mówić bo na 27 wasali nordów tylko 3 się do mnie przyłączyło.
    Z góry THX za odpowiedź.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 08, 2008, 21:21:08 wysłana przez michal3582 »

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    Odp: pojmani lordowie
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 09, 2008, 13:37:23 »
    Lordów w niewoli wrzuć do lochu i niech gniją  :]  Co do rozmów z lordami nordsów to już ci nie pomogę. Trzeba po prostu wiedzieć co mówią.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 13, 2008, 09:18:25 »
    Powinna być opcja wypuszczenia lordów na wolnośc , albo przyłączenia ich do naszych oddziałów, a tak do lochu to troche nie po rycersku

I kto to mówi, fan Khergickich hord :P
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2008, 14:14:20 wysłana przez Arcylisz »

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 14, 2008, 00:49:33 »
    Powaliła mnie ta notka od admina. Życie jest brutalne, nie zawsze można czynić po 'rycersku', a w czasach miecza i topora sprawa wyglądała jeszcze mniej kolorowo. =)
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Sasori

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 21, 2008, 21:27:10 »
    od kiedy można pojmać loda bozawsze chciałem ale nieweim jak bo tylko mam napisane że mi uciekł ia później znowu mają silną armię i zaczyna się od początku rzeźnia ale później znowu mam że mi uciekł i tak dopóki mie nie umrze cała armia

To ostatnie moje upomnienie na temat twojej pisowni...
    « Ostatnia zmiana: Września 21, 2008, 21:29:14 wysłana przez Józef Sztacheta »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 21, 2008, 21:56:55 »
    Czytając twojego posta czyłem się jakbym słuchał 3- letniego dziecka, które pyta się czemu samochody nie latają. Jeżeli już naprawde masz taki problem ze znalezieniem odpowiedzi wśród mnóstwa postów na ten właśnie temat, to ja Ci jej udziele (przez grzeczność). Otóż to nie od Ciebie zależy, czy złapiesz lorda, czy też nie. Jeżeli naprawde tak Ci na tym zależy musisz poprostu cały czas wygrywać bitwy i czekać, aż pojawi się okienko rozmowy z tym lordem w którym możesz, albo go wypuścić, albo zabrać ze sobą. Jeżeli tego lorda pojmasz możesz czekać, aż pojawi się oferta wykupienia go przez państwo z którego pochodzi, bądź też sprzedać go u króla innego państwa, ale warunek jest taki, że to państwo musi być w stanie wojny z państwem pojmanego lorda (chyba).
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 23, 2008, 11:12:21 »
    od kiedy można pojmać loda bozawsze chciałem ale nieweim jak bo tylko mam napisane że mi uciekł ia później znowu mają silną armię i zaczyna się od początku rzeźnia ale później znowu mam że mi uciekł i tak dopóki mie nie umrze cała armia

O bosz...

Nie nabijaj sobie postów w taki sposób. Post zupełnie niepotrzebny, mógłbyś go nieco chyba rozwinąć?
    « Ostatnia zmiana: Września 23, 2008, 11:24:53 wysłana przez Arcylisz »

Offline Zandalor08

• Użytkownik
    • Mount&Blade-nie widziałem lepszej gry :)
    Odp: Co zrobić z zniewolonymi loradmi?
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 20, 2009, 17:59:30 »
    Sasori powiem ci tak mimo że też lubię Naruto, muszę przyznać że nie umiesz pisać na komputerze, i POCZYTAJ SOBIE W PORADNIKACH!!!!!!!
    Jak złapać? Rób to co robisz i tyle...
    A po co od razu do lochu lordów... ?? Porozmawiaj z nimi popróbuj i wtedy sobie popróbuj znowu i porozmawiaj zrób dla nich questy i może coś wyjdzie -_- ja gram w MB od niedawna mam 25lv i jestem Swadyjskim Wasalem, więc jeszcze nie podbijałem krain :)   
    Co?! Jesteśmy otoczeni! Świetnie... możemy atakować z wszystkich stron.

Liczebność w tej grze się liczy, lecz bardziej liczy się gracz niż sama armia.