Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem ze steam  (Przeczytany 853 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Swadians

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem ze steam
    « dnia: Lipca 29, 2012, 13:50:57 »
    Nie wiem po co oni robili tą grę pod steam ale dobra. Najpierw mi na starym komputerze wyskakiwało podczas włączania że gra jest niedostępna. Myślałem że to wina komputera który był nie za dobry więc zainwestowałem w nowy. Zainstalowałem Warbanda wszystko ładnie. Potem chciałem mieć moda Brytenwalde ale przestał mi warband działać to przeinstalowałem M&B i usunąłem Brytenwalde. Znowu podziałał dzień. Dzisiaj próbuje włączyć M&B i wyskakuje mi okienko ze steam że przygotowywanie do włączenia. Myśle sobie: spoko. Jest jak zawsze. Tym czasem okienko zgasło a M&B sie nie włącza. Nie wiem co mam zrobić. Już mi powoli brakuje siły na Warbanda. Na podstawce nigdy takich problemów nie mam. Wiecie jak zrobić żeby się Warband włączył i działał?
    Hitler był zły ale Long Cat jest jeszcze gorszy...

Offline Paczuch

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem ze steam
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 30, 2012, 19:31:39 »
    Hmm, jak ty instalujesz te mody? Zastępujesz domyślny katalog tym z modyfikacją, bo jak tak robisz to jest wielki błąd - poczytaj coś o tym. Więcej tutaj:

http://www.mountblade.info/page/18
    Co do Warbanda, zrób reinstall, usuń wszystko co z nim związane (prócz savów) i zainstaluj ponownie, być może to coś pomoże...