Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: hej  (Przeczytany 873 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Linuida

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    hej
    « dnia: Lipca 28, 2012, 21:21:39 »
    Witam, z tej strony potwór płci żeńskiej. Przedstawicielka jednego z najgorszych roczników, jakie mogą być. Interesuję się historią, głównie starożytność, grami komputerowymi, muzyką, książkami, rysowaniem, no i wszelkiego rodzaju zwierzyną,w szczególności dzikimi kotami. Zarejestrowana jestem tu od Kwietnia, mało się udzielałam... Lecz trzeba się przełamać, miejscami skrobnąć ze dwa posty.
    Gram jedynie w Warbanda. Jam wasalką Sanjar Khana.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    Odp: hej
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2012, 21:33:58 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 14:06:30 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 28, 2012, 22:11:43 »
    Kobieta...
    A tak szczerze to serdecznie witam Cię na forum ;) A z ciekawości, jakież to książki lubisz?

Offline Linuida

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 28, 2012, 22:25:15 »
    Tak, kobieta. Dziwny gatunek człowieka. Choć wolałabym określenie "dziewczyna". "Kobieta" kojarzy mi się z pełnoletnią, dojrzałą i odpowiedzialną osóbką. ; p
    Silmarillion, Hobbit, Zwiadowcy, Biały Kieł, Zew Krwi. Będę brała się za Wiedźmina. Również uwielbiam, jako serię - Jeżycjadę, pani Musierowicz.