Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gra się nie zapisuje  (Przeczytany 1482 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Repus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gra się nie zapisuje
    « dnia: Lipca 27, 2012, 18:20:01 »
    Witam , ostatnio sobie przypomniałem o M&B , wszystko poszło dobrze , instalacja , aktywacja , update itp , lecz gdy już wchodzę w gre to się ona nie zapisuję . Już miałem parę takich problemów i wszystkie rozwiązywało danie uprawnień zapisu , odczytu i takich innych które mój wspaniały system sam nie da i później muszę skakać po plikach. Lecz teraz mimo tych uprawnień nadal się gra nie zapisuję. Jako że wcześniej miałem system XP a teraz mam 7 myślę iż to może być spowodowane złą lokalizacją folderu Mount&Blade Savegames który jest w odrazu w C/Mount&Blade Savegames.
    Jakieś propozycję ?

Offline warszawski1911

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Gra się nie zapisuje
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 01, 2012, 13:46:56 »
    witam. mam dokładnie ten sam problem co kolega zakładający temat. gra oryginalna nabyta w empiku. windows 7. Gram sobie w najlepsze, a jak wychodzę (niezależnie czy zapis realistyczny czy nie) wyskakuje komunikat że error z savem. Utworzyło mi na dysku C folder "Mount&Blade Savegames" ale nie zapisuje mi w nim niczego. Grę już kilka razy odinstalowałem i zainstalowałem ale nic to nie pomaga. proszę o pomoc. 

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Gra się nie zapisuje
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 01, 2012, 22:04:55 »
    Nie wiem czy tak jest na 7, ale może usunięcie folderu warbanda w "dane aplikacji" czy takim czymś pomoże(na xp "dane" są ukrytym folderem)