Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przejęcie Warszawy  (Przeczytany 1460 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Traktorzysta18

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Przejęcie Warszawy
    « dnia: Lipca 27, 2012, 11:11:45 »
    Mam problem z tym Questem ponieważ: wojsko polskie nie ma wojny ze szwedami ale mimo to biegnę do Kmicica on mówi , że nadszedł czas dać im nauczkę biegnie za mną przez ok.~5 sek i zawraca , że ma coś innego do roboty ;d Co z tym zrobić czy Polska musi mieć wojnę ze Szwedami?

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Blood Legion Boss
    Odp: Przejęcie Warszawy
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 13, 2012, 18:07:16 »
    Tak wiem odkopuję(trochę) ale muszę to wyjaśnić.Otóż do twojego pytania: Czy Polska musi mieć wojnę ze Szwedami? Odpowiadam TAK czemu? ponieważ tak było na prawdę że był potop szwedzki itp. itd. Co do twojego problemu to porób dla innych wojewodów zadania i potem pozabieraj kilku jeżeli to nie pomoże, niestety musisz użyć kodu ctrl+shift+f4. Chyba że masz dużo przywództwa i masz armie 200-150 chłopa no to może se dasz rade.

Wbiłem na wszego TSa i dostałem bana od Krzyżowca z dopiskiem ''spier*alaj to ts sarracenów'' ;x

Offline Lother

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 13, 2012, 18:31:50 »
    Od razu kody... Większość mądrych graczy stosuje prostą metodę, jeżeli nie mają jak to napisałeś 200 chłopów i nie podąża za nim jakiś inny dowódca to po prostu stosują metodę podjazdową, zabijają trochę żołnierzy i wstrzymują atak, przegrupowują się i znów atakują, i tak aż nie zwyciężysz, lepsze to niż używanie kodów, to zadanie jest proste, lepiej wygrać uczciwie niż jak kolega wyżej jak ostatni tchórz, póxniej jak wygrasz, będziesz się śmiał z tych co używają kodów to takiej prostego zadania.Zobaczysz.

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 15, 2012, 13:16:49 »
    Ja do tego nie używałem kodu ale tylko daje przykład i nie jestem tchórzem! Lepiej popatrz się na siebie.

Wbiłem na wszego TSa i dostałem bana od Krzyżowca z dopiskiem ''spier*alaj to ts sarracenów'' ;x

Offline Lother

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 15, 2012, 13:49:37 »
    Ja chociaż kodów nie używam, ani nie daję takich głupach pomysłów.
    I nie powiedziałem, że jesteś tchórzem tylko, napisałem, żeby nie robił jak ostatni tchórz.

Offline grywacz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 17, 2012, 20:54:53 »
    A jest jakiś sposób wywołania wojny pomiędzy danymi państwami bez wykonywania questa dla lorda? Bo przyznam że mi ani razu nie zaproponowali wywołania wojny między jakimikolwiek państwami a chciałbym mieć na to wpływ :)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 17, 2012, 21:02:04 »
    Jest. Jak zostaniesz królem to możesz ich zaatakować co skutkuje wojną automatyczną, albo poprzez dyplomacje.
    Jako wasal inaczej nie dasz rady.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.