Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jakie sa wasze ulubione konie?

Rumak
    16 (23.5%)
    Kon Wojenny
    7 (10.3%)
    Arab
    3 (4.4%)
    Osiodłany Kon
    0 (0%)
    Kon Wojenny
    2 (2.9%)
    Sarranidzki Kon Wojenny
    2 (2.9%)
    Kon stepowy
    0 (0%)
    Kon stepowy ( Opancerzony)
    2 (2.9%)
    Juczny
    3 (4.4%)
    Kon Bojowy
    8 (11.8%)
    Sarranidzki Kon
    0 (0%)
    Lowca
    25 (36.8%)

Głosów w sumie: 68

Głosowanie skończone: Lipca 27, 2013, 19:37:09

Autor Wątek: Konie  (Przeczytany 9427 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ThePlayBackPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Komentarze sztuką manipulacji, niektóre dominacji.
    Odp: Konie
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 27, 2012, 10:31:55 »
    Moim ulubionym jest łowca, akurat na tyle szybki i zwinny, że nawet słabe opancerzenie nic tu nie robi. 

Offline Eryk1983S

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 27, 2012, 14:12:05 »
    Tak w kwestii nazewnictwa:
    W moim poprzednim poście pisałem o koniu stepowym mając na myśli takiego z "ubrankiem" pancernym. Ma on jednak szybkośc tą samą, co bojowy (40pkt., ale nie pamiętam już, jakie przymiotniki były przy nazwie (raczej nie "śmiały") ). Przez chwilę kiedyś grałem na niedorobionym spolszczeniu i - jeśli mnie pamięc nie myli - to właśnie jest Charger albo nawet Steppe Charger.

Wczoraj na poprawnie funkcjonującym spolszczeniu ten koń nazywał się już stepowy koń bojowy, w odróżnieniu od konia stepowego (nazwijmy go dla odróżnienia "stepowym zwykłym"). Ten drugi nie ma "ubranka" i jest biały.

Aha, cały czas mówię o wersji 1.134, bo to też może miec wpływ (tych stepowych bojowych też przecież nie było od początku, a dodali je z którymś patchem).

Offline Heres

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Zamknij ryj jak do Mnie mówisz : D
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 29, 2012, 15:42:16 »
    Ja na razie mam ciężko opancerzonego steep charger, ale mi się znudził, więc z opinii innych wezmę łowce :)
    ,,Ja wiem, że w życiu są upadki i wzloty, dziewczyny to nic więcej jak tylko kłopoty... "

Offline jedreluk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 03, 2012, 17:50:49 »
    Rumak!! Jego szybkość daje dużą przewagę :)

Offline seb0l11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 30, 2012, 21:18:27 »
    Nie ma to jak mój łowca...

Offline MiniWorm

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 31, 2012, 08:47:14 »
    Ja tam kocham konia bojowego za jego wytrzymałość gdyż szarża jaką rozpoczynam bitwę jest poprzedzona gradem strzał które i tak mu nic nie robią ;)

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 31, 2012, 15:27:55 »
    Ja tam kocham konia bojowego za jego wytrzymałość gdyż szarża jaką rozpoczynam bitwę jest poprzedzona gradem strzał które i tak mu nic nie robią ;)
    easy ?
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 31, 2012, 15:49:17 »
    easy ?
    Tak, tylko na easy koń z wytrzymałością 175/175 i opancerzeniem na 68 (najtwardszy w grze) potrafi wytrzymać grad strzał.

Jak już piszecie to myślcie. Jak nie znacie się na koniach bojowych i mocno opancerzonych to najlepiej nic nie piszcie.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Sargon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 01, 2012, 13:17:44 »
    Koń bojowy, czy wojenny nie pamiętam nazwy tego najmocniejszego. Bardzo wytrzymały, może przeżyć bardzo długo, a do tego dobrze szarżuje.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 01, 2012, 13:25:53 »
    Nazywa się "Swadiański koń bojowy" z dopiskiem albo "opancerzony" albo "wspaniały". Nie pamiętam dokładnie, ale chyba to pierwsze.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 01, 2012, 15:27:18 »
    Łowca! :D

Offline sheep6665

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 01, 2012, 18:19:45 »
    W podstawce łowca, teraz te bojowce wszystkie.
    Łowca bo - był OP. Wiecie, szybki, zwrotny a i przez kilku przeciwników przejechał jak trzeba było. Po mordzie też mógł trochę zebrać. W WB jednak kilku przeciwników już jednak zatrzymuje takiego wannabe konia bojowego bez problemu, więc nie widzę, żeby miał jakąś przewagę nad arabem czy rumakiem(chyba, że możliwość staranowania 2 ludzi w rzędzie zamiast jednego to wielki zysk).
    Bojowce bo - w podstawce miałem łucznika konnego wiecie 400+ skilla w łuku itd. itp. Robił masakrę. Jednak na warbandzie po prostu NIE CHCE mi się takim czymś grać. Przejadło mi się.
    Tak więc jeśli w WB nie grałem pieszym, to brałem najcięższego kloca jaki istniał i bawiłem się w czołg.

Offline Mathus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Listopada 02, 2012, 12:40:56 »
    W zależności kto gra jaką postacią co kto lubi, łowca jest taki w miarę wyśrodkowanym koniem każdemu przypadnie do gustu jest szybszy od większości koni ale rumak bierze górę nad  łowcą jeżeli chodzi o szybkość do tego są jeszcze dodatkowe obrażenia jeżeli rozpędzimy się do maksa i dźgniemy kogoś to jest na 100 pewne że wrogi wojak padnie jeżeli się nie obronił lecz jeżeli chodzi o dobrego konia który się by przebił przez mur wojaków to ciężkie konie to jest moc siła i wytrzymałość dlatego ja zawsze mam dylemat i zmieniam konie w zależności od bitw jakie rozgrywam rhodocy- ciężki koń, swadia- łowca khergici- rumak itp.

Offline ArcanusPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Listopada 02, 2012, 13:09:39 »
    Moim zdaniem najlepszy jest rumak. Nie wiem dlaczego ale używam go na singlu / multi i bardzo dobrze mi się na nim jeździ xD

Offline Darslay12

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -7
    • Bonus RPK
    « Odpowiedź #29 dnia: Listopada 02, 2012, 20:36:24 »
    Rumak 4ever! Od około roku na multi mamy modę Hunterów, co ciekawe kiedy weźmiesz rumaka trudniej trafić łucznikom mającym timing żeby trafiać wszędobylskie Huntery.
    Teraz RPK, Ciemna Strefa żadne dicho wjeżdża hardkorowy rap a lamusy dupa cicho. Na fulla wat niech roz***la odsłuchy, poznaj prawdy smak razem ponad kilo grupy, wkurwiony dzieciak jestem, co powiesz na to, latam za stosem i składam raport.