Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18755 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #75 dnia: Lipca 30, 2012, 10:42:58 »
    Skoro tak mówisz...To już moge z nimi spróbowac zagrac.Podaj steam kontaktowy.
    mój czy ich ?

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #76 dnia: Lipca 30, 2012, 10:47:59 »
    No chyba ich.Ale podaj swój steam,a ja ich dodam przez Ciebie.Podaj tylko Ich nicki :P
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #77 dnia: Lipca 30, 2012, 10:55:30 »
    Dobra rada:
    Popróbuj z klanami typu ZeliPaPa,REF itp. To zobaczysz ile Ci do nich brakuje ^^
    Powdzenia w ENL o_O
    Luca , to nie jest broń Boże prowokacja :>

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Lipca 30, 2012, 10:56:53 »
    No chyba ich.Ale podaj swój steam,a ja ich dodam przez Ciebie.Podaj tylko Ich nicki :P
    masz mnie w znajomych ale jak już tak chcesz, mój steam to : KaCpeRo, osoba z którą możesz umówić ten mecz, ma nick Lars
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 11:37:55 wysłana przez SirKacpero »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Lipca 30, 2012, 11:52:43 »
    Dzieki Kacppero za info o tym klanie.Właśnie teraz staram się Mu powiedziec dlaczego go dodalem do znajomych.Jeszcze raz,dzięki Tobie(jak się zgodzi),osiągniemy najprawdopodobniej kolejne zwycięstwo.Jeszcze raz dziękuje.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Lipca 30, 2012, 12:15:17 »
    Powodzenia z CC , chociaż i tak dostaniecie do pięciu przynajmniej więc takie nastawienie tylko was zniechęci na kolejne mecze, choć kto wie, z nastawieniem Shakyora to mało prawdopodobne.

Offline Volf12

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #81 dnia: Lipca 30, 2012, 12:18:48 »
    Z CC nie zagramy. Powiedzieli, że już nie grają na Native.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Lipca 30, 2012, 13:08:35 »
    nie sądzę abyście wygrali z CC, najpierw zagrajcie z takimi klanami jak KoH, PK lub OSL, a później myślcie o zwycięstwie nad takimi klanami.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #83 dnia: Lipca 30, 2012, 14:27:57 »
    O ile się nie mylę  jest klan KB95 czy coś podobnego z nimi możecie zagrać ...

Tak wniósł moje zdanie :P

Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Lipca 30, 2012, 14:35:42 »
    nie sądzę abyście wygrali z CC, najpierw zagrajcie z takimi klanami jak KoH, PK lub OSL, a później myślcie o zwycięstwie nad takimi klanami.

CC wcale nie jest lepsze od tych klanów.... proszę cie, jeśli się nie znasz, to się nie wypowiadaj....

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Lipca 30, 2012, 14:51:57 »
    Ja dzisiaj grałem z LCDH i sądziłem że jak są lepsi od Bohemian to naprawde koksy a tu zaskoczenie.Większosc moi zwykli klanowicze jechali.Dlatego jak się zgodzą to zagram spara.A przed chwilą odbył się rewanż z klanem KrP.Nie doceniliśmy przeciwnika,bo był mocniejszy niż poprzednio.Mapa przeciwnika to Pole przy rzece,frakcja to Nordowie,a nasza Rhodocy.Nasza mapka Wioska,nasza frakcja Rhodocy ich Nordowie.Na początku szło nam tragicznie,byliśmy jak marionetki w ich rękach.W pierwszych rundach na ich mapie się załamaliśmy,morale gwałtownie spadło i byliśmy w potrzasku.Dopiero gdy zaczeliśmy grac na naszej mapie dodałem otuchy klanowi.Nie powiem w jaki sposób,ale powiem jeden.Powiedziałem że jak wygramy to postawie piwo,trochę się już poprawiło.Potem już było tylko lepiej.Dziękujemy przeciwnikowi za serwer oraz za gre.Było już bliżej Waszego zwycięstwa.Wynik to SP 12:8 KrP.Pora na screeny:
    Z pierwszych pięciu rund nie mogę pokazac,ponieważ serwer wywalał i się psuł ale było 3:2 dla przeciwnika.
    http://s1.img.pl/v/179942/2012-07-30_00014.jpg
    http://s1.img.pl/v/179943/2012-07-30_00021.jpg
    http://s1.img.pl/v/179944/2012-07-30_00023.jpg
    Żałuje jednak jednej rzeczy.Nie umawialiśmy się na liczbe ile osób.Przeciwników było 4 a nas było 7,w jednej chwili nawet 8,ale ponieważ jesteśmy uczciwym i pro klanem graliśmy uczciwie 4 vs 4.A oto dowód - http://s1.img.pl/v/179945/2012-07-30_00015.jpg  Mimo wszystko dziękuje za sparing i za wszystko.Do zobaczenia.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Lipca 30, 2012, 15:22:43 »
    ...Na początku szło nam tragicznie,byliśmy jak marionetki w ich rękach.W pierwszych rundach na ich mapie się załamaliśmy,morale gwałtownie spadło i byliśmy w potrzasku. Powiedziałem że jak wygramy to postawie piwo*,trochę się już poprawił...jesteśmy uczciwym** i pro*** klanem...
    *nie za wcześnie na piwo? 13 latek z piwem w ręce... Chciałbym to zobaczyć na demotach ^^
    **sam sobie to udowadniasz? Przed sobą? Pozdro
    ***skoro jesteście tacy PrO to czemu gracie z takimi klanami jak KrP czy ChP? Ok mam tolerancje dla klanów niższego poziomu,ale te twoje przechwalanie się łamię wszelkie granice. I przestań każdy wasz wygrany mecz, tak zaciekle i zawiło... Nikt tego nie czyta, owszem dział klanowy i tematy do tego są, ale w żadnym innym temacie takiego g**na nie znajdziesz.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #87 dnia: Lipca 30, 2012, 16:08:20 »
    Z góry piszę, że ten post to nie jest prowokacja czy coś w tym rodzaju, tylko spostrzeżenie.

Shakyor mam nadzieję, że wiesz iż w meczach ENL minimum to 8 graczy. Obserwuję Twoje mecze i średnio jest na nich 5-6 osób (raz gdzieś tam było 8 osób). Zanim rzucisz się na turniej ENL lepiej zajmij się rekrutacją.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Makowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #88 dnia: Lipca 30, 2012, 16:08:48 »
    Shaykor jaja sobie robisz? Wy jesteście pro klanem? Pokonanie nas nie świadczy praktycznie o niczym. Dlaczego? Ponieważ nas klan jest bodajże najgorszym klanem na scenie Warbanda. Gramy dla zabawy, a większość z nas to koledzy. Nie są w klanie ponieważ są świetnymi graczami, a dlatego gdyż lubimy się wzajemnie i dobrze się razem bawimy. Może po kilku miesiącach, kiedy nabędziemy doświadczenia, zaczniemy poważniej się bawić w Warbanda. Sparingi gramy dla zabawy, bo miło jest pograć razem przeciwko komuś i oczywiście jeszcze przyjemniej jest wygrać, ale my zdajemy sobie sprawę że swoich ograniczeń w przeciwieństwie do was.
    Na pytanie czy grałeś kiedyś z kimś z zelipapy(przepraszam za błędy w nazwie) odpowiedziałeś mi... Zastanawiam się czy odważysz się powtórzyć to publicznie na forum, znając twoją brawurę to tak. Dlatego myślę że powinieneś sam to napisać.
    Mi samemu zdażyło się natknąć na grupkę członków tego klanu na jednym z serwerów publicznych. I naprawdę, chociaż często natykam się na serwery z mniejszym poziomem i czasem udaję mi się być na nich pierwszy, to graczom takim jak ci z zelipapy, to mogę broń nosić:P ,  ale na pewno nie próbować się z nimi mierzyć - moje próby walki z nimi były po prostu żałosne.
    To tyle i życzę ci jak najszybszego sparingu z jakimś dobrym klanem, bo może to w końcu uświadomi ci, że są lepsi od ciebie.

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #89 dnia: Lipca 30, 2012, 16:12:06 »
    Po tym jak Shaykor ogłosił wynik sparingu treningowego z KrP to nie powinno się wgl traktować tego jako klan.