Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam serdecznie.  (Przeczytany 1011 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vino380

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam serdecznie.
    « dnia: Lipca 21, 2012, 03:23:04 »
    Długo to trwało, gdyż forum przeglądam od 2 lat lecz pisze niewiele (chyba ze 2 posty jedynie), cóż może dzięki temu trochę się przełamie i zacznę się bardziej udzielać w gronie tej społeczności którą tak bardzo podziwiam.
    Pokrótce jestem 17 latkiem (wait już tylko 2 miesiące) z Warszawy. Grałem kiedyś w M&B, lecz dopiero po zakupie Warband zacząłem przeglądać to forum w celu znalezienia ciekawych modów i byłem pod wrażeniem twórczości moderów zagranicznych jak, oraz krajowych których można spotkać na tym forum. Zaczęło się od głupiego zobaczenia z czystej  ciekawości AD 1257, a teraz już nie potrafię grać bez modyfikacji do tej wspaniałej gry. Możecie śmiało zadawać pytania jeśli jakieś macie :)

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Witam serdecznie.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 21, 2012, 03:29:10 »
    Witam nocnego marka!

Może pomniesz więcej o swoich zainteresowaniach, czy w ich kręgu nie znajduje się, jakże popularna wśród tawernowiczów, historia?
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Vino380

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 21, 2012, 04:04:50 »
    Może pomniesz więcej o swoich zainteresowaniach, czy w ich kręgu nie znajduje się, jakże popularna wśród tawernowiczów, historia?
    Strzał w 10. Liceum humanistyczne :* posada w barze już na mnie czeka. Najbardziej interesuje się okresem historii Polski sprzed chrystianizacji, smutno mi, że tak mało wiemy o tym okresie w historii naszego kraju. Poza tym standard gry na komputery głównie strategie seria Total War, Europa Universalis (HoI/CK/ itp), Cywilizacja, czy Panzer General, różne RPG Baldurs, Ice Wind Dale, KOTOR, Morowind, lecz mam odstęp od normy czyli LOL (gry to generalnie moja duża pasja). Trochę sportem, kiedyś aktywniej dziś coraz mniej (zainteresowanie spada wraz z każdym występem naszej reprezentacji) sam żadnego jednak nie uprawiam. Muzycznie też sztampa głównie rock, metal, i muzyka folkowa i jak coś wpadnie w ucho. Książek fabularnych nie oglądam za bardzo wole obejrzeć film czy serial (też anime lecz nie naruto raczej wymagające tytuły i pełnometrażowi), z książek owszem czytało się bosego karła i siwego pana z mieczem, ale jednak wole czytać książki o historii. Najwięcej jednak czytam w internecie oraz jakieś takie Missesy i Freidmany, książek fabularnych za bardzo jednak nie trawie. Generalnie można mnie zaszufladkować jako standardowego tzw. "kuca" bez spektakularnie rozwiniętych umiejętności i matematycznych :*

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 21, 2012, 11:01:25 »
    Trochę sportem, kiedyś aktywniej dziś coraz mniej (zainteresowanie spada wraz z każdym występem naszej reprezentacji)

Czy każdemu się wydaje, że sport w Polsce to tylko piłka nożna? A to, że nasi siatkarze zdobyli złoto w Sofii nikogo nie obchodzi ...

Zapomniałbym, witaj!

Offline ThePlayBackPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Komentarze sztuką manipulacji, niektóre dominacji.
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 28, 2012, 12:28:43 »
    Hej, to się rozpisałeś ;)