Może pomniesz więcej o swoich zainteresowaniach, czy w ich kręgu nie znajduje się, jakże popularna wśród tawernowiczów, historia?
Strzał w 10. Liceum humanistyczne :* posada w barze już na mnie czeka. Najbardziej interesuje się okresem historii Polski sprzed chrystianizacji, smutno mi, że tak mało wiemy o tym okresie w historii naszego kraju. Poza tym standard gry na komputery głównie strategie seria Total War, Europa Universalis (HoI/CK/ itp), Cywilizacja, czy Panzer General, różne RPG Baldurs, Ice Wind Dale, KOTOR, Morowind, lecz mam odstęp od normy czyli LOL (gry to generalnie moja duża pasja). Trochę sportem, kiedyś aktywniej dziś coraz mniej (zainteresowanie spada wraz z każdym występem naszej reprezentacji) sam żadnego jednak nie uprawiam. Muzycznie też sztampa głównie rock, metal, i muzyka folkowa i jak coś wpadnie w ucho. Książek fabularnych nie oglądam za bardzo wole obejrzeć film czy serial (też anime lecz nie naruto raczej wymagające tytuły i pełnometrażowi), z książek owszem czytało się bosego karła i siwego pana z mieczem, ale jednak wole czytać książki o historii. Najwięcej jednak czytam w internecie oraz jakieś takie Missesy i Freidmany, książek fabularnych za bardzo jednak nie trawie. Generalnie można mnie zaszufladkować jako standardowego tzw. "kuca" bez spektakularnie rozwiniętych umiejętności i matematycznych :*