Ty nie lubisz rozmawiac z ludzmi na moim poziomie? Na dodatek jestesmy ciemnota i zasmiecamy forum. To ja tutaj powienenem powiedziec ze "tego juz za wiele". I nie rozumiem jaki macie problem z tym udowodnieniem. Czy to jest jakas choroba ludzi, ktorzy za duzo siedza przed komputerem na forach? Udowodnic? Co tu jest do udowodnienia? To sa dwa kompletne inne punkty widzenia.
Przeczytalem instrukcje zanim tutaj pisalem, ale doszlem do wniosku ze mi taka nie wystarczy. Prosze o pomoc, a tutaj jak zwykle wlacza sie jakis *****, ktory, zamiast pomoc gada ze jestesmy ciemnota i zasmiecamy forum i zebysmy sie wstydzili. Powiedz, ty uwazasz ze jestes normalny? Normalny czlowiek by sie nie odezwal, albo by pomogl. W innym wypadku by poprostu zwrocil uwage i spytal czy czytalismy instruckje. Wiec moj punkt widzenia jest taki ze to ty zasmiecasz, poniewaz bylo zadane pytanie, a ty zamiast pomoc, zaczynasz prawie wyzywac. Gowniana polska mentalnosc. Odrazu z geba do wszystkich. Tego nie lubie. Jak spytasz sie o cos takiego na innym forum, to ci na 80% grzecznie odpowiedza, pomoga. A na polskim, daj spokoj! Na polskim to bedzie cos w rodzaju: ADMIN: "Zasmiecasz, pierwsze ostrzezenie".
Ty natomiast jestes zdania ze ja zasmiecam, bo byly juz dziesiatki takich pytan zadane. To teraz zadaj sobie pytanie i badz szczery. Jezeli tyle ludzi pyta o instrukcje instalacji, to znaczy ze albo trudno jest ja znalezc (nie wiem czy jest instrukcja na forum, wiem tylko ze jest na deluge.net), albo jest nie wystarczajaco jasna. Gdyby wszystko bylo takie jasne, to by ludzie nie pisali, prawda? Ale oczywiscie ty napewno sobie myslisz ze wszyscy sa glupi, ze ciemnota, a ty jestes madry. Wszystkie rozumy pozjadal. Osiemnastolatek! Ty maly nie gadaj o poziomie, dobra?! Bo to ty przeholowales. Od razu z geba, bo czlowiek sie pyta o cos. Naucz sie troche kultury!