Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zniszcz kryjówkę bandytów  (Przeczytany 6996 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robinek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Zniszcz kryjówkę bandytów
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 21, 2012, 10:58:59 »
    Że tak powiem BUHAHAHAHAHA ta kryjówka jest ZAWSZE więc nie zwiększa się liczebność.

Jasne ^^ za atakuj kryjówkę na początku i na następnej odczekaj parę miesięcy to zobaczysz różnicę.

Offline Eryk1983S

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Zniszcz kryjówkę bandytów
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 21, 2012, 22:47:46 »
    Skoro grejsa ma poziom 16, to faktycznie musi dochodzic jeszcze jeden czynnik. To, co Robinek pisze, jest logiczne. Im dłużej bandyci są bezkarni, tym bardziej się rozwijają. Kaktus, nie wiem, skąd wnosisz, że kryjówka jest zawsze. Po jej zniszczeniu nie pojawia się nowa od razu, a dopiero po czasie i "mafia" rośnie w siłę stopniowo. Można to też zobaczyc po liczebności i ilości grasujących band.

Można by się pokusic jeszcze o mały test. Byc może - ale nie wiem, tylko zgaduję - grejsa akurat trafił na moment, kiedy kilka band przebywało w kryjówce i może to też ma wpływ... Czasami na ekranie mapy widzimy, że w miejscu kryjówki stoją 2-3 bandy, a potem z niej wychodzą. Tak mnie teraz natchnęło, że może u grejsy nie wyszli. Mi jednak będzie ciężko przeprowadzic eksperyment, zarówno jak i każdemu, na widok którego bandyci palą wrotki... Można podejśc z mniejszą ilością żołnierzy, ale wtedy bandyci i tak wyjdą nas atakowac. Raczej ciężko sprawic, żeby zostali w kryjówce, ale kto wie... Kto nie próbuje, ten nie wie.