Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][The_Black] The Black Army  (Przeczytany 8080 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [cRPG Strategus] The Black Army [The_Black]
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 23, 2012, 15:54:13 »
    Nasze staty były związane z ekwipunkiem, jaki niestety straciliśmy podczas walk, walka o ta wioske była zgóry przegrana, wiedzielismy to juz po bitwie o fedner. Dziekuje tyle w temacie
    Co do stat, ja miałem niezłe bo straciłem ochotę na spawna w środek waszej orgii
    Dziękuje za komentarze, wieczorem wprowadzę aktualke tematu

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 23, 2012, 17:11:40 »
    Nie rozumiem po co się wgl im się tłumaczycie :) Nawet jakbyście mieli staty 0:100 to i tak wyłącznie wasza sprawa.

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 23, 2012, 17:30:31 »
    Masz racje, ale Dla Honoru.... i odpowiedzi na "dziwne" i aroganckie posty

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 24, 2012, 02:51:49 »
    Powiem tak: Wyśmiewanie innych bo stracili swą stolicę gdy wy jesteście w bardzo dobrej frakcji to jest tzw Idiotyzm, nie należy lekceważyć wroga.
    I powiem również tak: Na strategusie The Black army ma narazie moja wsparcie w bitwach a być może później wsparcie całego Królestwa Polan.
    Post Scriptum

Jaremaaa ma rację : Greyowie to klan dzieci, dobrzy jesteście tylko przez liczebność oraz przez to że gracie od początku gdzie nie było praktycznie żadnej konkurencji więc pozdrowienia.

Post Scriptum 2 przy modyfikacji oraz po rozmowie z Kanclerzem

Otóż Królestwo Polan ogłasza że The Black Army ma nasze popracie oraz pełne wsparcie wszystkich naszych rycerzy, wojów i strzelców!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 05:34:14 wysłana przez Exetes »

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 24, 2012, 07:16:02 »
    Powiem tak: Wyśmiewanie innych bo stracili swą stolicę gdy wy jesteście w bardzo dobrej frakcji to jest tzw Idiotyzm, nie należy lekceważyć wroga.
    I powiem również tak: Na strategusie The Black army ma narazie moja wsparcie w bitwach a być może później wsparcie całego Królestwa Polan.
    Post Scriptum

Jaremaaa ma rację : Greyowie to klan dzieci, dobrzy jesteście tylko przez liczebność oraz przez to że gracie od początku gdzie nie było praktycznie żadnej konkurencji więc pozdrowienia.

Post Scriptum 2 przy modyfikacji oraz po rozmowie z Kanclerzem

Otóż Królestwo Polan ogłasza że The Black Army ma nasze popracie oraz pełne wsparcie wszystkich naszych rycerzy, wojów i strzelców!

Tu po prostu się uśmiałem. Widać, że nie masz pojęcia jakie były początki Grey Order, ponieważ praktycznie cały czas mieliśmy pod górę. To, że GO zajmuje teraz taką pozycję świadczy o naszej dyplomacji, elastyczności i przede wszystkim hardu ducha, bo nigdy się nie poddaliśmy. Czasami musieliśmy wstawać o 3-4 nad ranem, by bronić naszych włości przed cfaniakami, którzy myśleli że "fartem" uda im się coś nam odebrać.

Pozdrawiam.
    Ex greyowiec i właściciel Kruszynki
    Corleone

ps. Prawdopodobnie niedługo wracam do cRPG, bo trzeba rozruszać kruszynką całe to społeczeństwo :D

ps2. Specjalnie, by podkreślić ich znaczenie. Co do BA, nic do nich nie mam, ale po prostu uśmiałem się jak przeczytałem że nie mieliśmy konkurencji. Była, i to nie wiem czy nie poważniejsza niż teraz.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 08:03:12 wysłana przez Corleone »

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 24, 2012, 07:25:34 »
    Super, Greyowcy siedzą w tym bardzo długo i dzięki dobremu dyplomacie mają odpowiednich sojuszników, dzięki którym teraz sobie świetnie radzą, a na początku byli cwaniacy, przez których musieli wstawać rano.

A wyśmiewacie Czarną Armię tylko dlatego, że jest w niej Apo czy Jaremaa? Nie uważacie, że to trochę nie fair w stosunku do innych graczy tegoż klanu? Dajcie im szanse w spokoju grać, liczą się chęci i jak Corleone napisał, hart ducha. A jak na razie, to ich po prostu przekreśliliście.

@Corleone, chyba się nie wsypałeś albo tych cfaniaków napisałeś specjalnie ;D

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 24, 2012, 07:38:08 »
    Dyplomacja? Większość waszej dyplomacji opiera się na słowach De*il, kur*a i noob... Niech większość waszych się zastanowi czasami co mówi bo to na dyplomację nie wygląda

P.S
    Myślisz że my nie będziemy mieć pod górkę? Przecież jest wielki GO w którym większość graczy uważa że jako jedyni polacy mają prawo grać na strategusie ( Nie chodzi mi tutaj o dowódców- oni są spoko, chodzi mi o zwykłych graczy) . Na serwerach publicznych często jest tak że zabijam jednego waszego kilkukrotnie, zabije mnie raz i dla niego już jestem noobem i musi to ogłosić na cały chat, wyjątkiem jest wtedy kiedy któryś z dowódców jest na serwie. Powyżej napisałem że Greyowie to klan dzieci, i otóż napisałem to co o was myślę patrząc jak wszyscy wasi gracze reprezentują wasz klan to tylko godnie go reprezentują Dowódcy i mała grupka plejerów. Wizerunkiem nie są tylko dowódcy, jest nim również zachowanie całej grupy i chodzi mi właśnie o to - jak prezentują was wasi ludzie.

P.S 2
    Nie chodziło mi akurat o ciebie Zumbagi, jest to tekst do greyów oraz Corleona ;)

P.S 3
    Wiesz co kiedyś przed czasy grałem w c-rpg,a. Próbowałem do was dołączyć lecz niestety nie zostałem przyjęty ;/ . Wtedy przed czasy się nie dało dowiedzieć czy frakcja ma pod górkę czy z górki po prostu jak nie byłeś w danej frakcji to nie wiedziałeś co się w niej dzieje ;(
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 08:17:18 wysłana przez Exetes »

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 24, 2012, 07:43:25 »
    Exetes, a ty co, nie wiesz że w GO nie jestem ? :O

Chodzi mi raczej o to, że potrafią się dogadać z większymi klanami europejskimi, dlatego tak dobrze im idzie. I dobrze wiesz z czym się z tobą zgadzam ^.^

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 24, 2012, 09:17:23 »
    Generalnie dziękuję w imieniu Czarnej Armii za wsparcie od Królestwa Polan
    A co do GO może trafili z dyplomacja, ale nam nie zalezy na sprzymierzeniu sie z kims wielkim i beztroskie zajmowanie ziem.
    Chodzi o to, by w czasie trudnej walki i rywalizacji cos sobie wykroic, odrobinke, jedna dwie wioski i je bronić.
    Najbardziej przeszkadza to GO którzy majac ok 1/4 (5) terytorium europejskiego na siłę chcą pogrążyć inne polskie frakcje, może po to by zdominowac strategusa jako jednyna "Polska" po czesci frakcja
    Dziękuje za wspracie, a do Grey Order- idźcie sie gdzieś odreagujcie, bo chyba was za bardzo ciśnie....
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 09:25:02 wysłana przez Jaremaa! »

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 24, 2012, 09:20:49 »
    Jareeema doskonale opisał resztę rzeczy. Dajcie się rozwinąć też innym Polakom, nie jesteście sami na świecie strategusa...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 24, 2012, 09:36:45 »
    Dobra, chyba mieliście za długi dzień dziecka...

GO, ostrzegam tu wszystkich piszących na Tawernie Greyów, jeszcze jeden prowokacyjny post a polecą bany i muty. Nie będę się w ostrzeżenia bawił. W kuluarach dyplomacji strategusowej Zakon jest postrzegany jako potężna i poważna frakcja, nie musicie burzyć tego wizerunku a poprawa wam nie idzie... Poza tym, z tego co wiem, Harpag zakazał wam pierdół na forum wypisywać.

BA, po pierwsze skończcie skończcie z tekstami typu "dajcie się też rozwinąć innym...", to żałosne jest. Sami zaczęliście tą wojnę wpisem w pierwszym poście więc sami teraz ponoście konsekwencje, byleby w ciszy i bez płaczu na forum. Radziłbym w końcu zrozumieć, że to nie GO się z silnymi sprzymierzyło ale inne frakcje zaproponowały sojusz Zakonowi. Chcecie z nimi wojny, wasza sprawa ale ja więcej spamu na forum sobie nie życzę,
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 24, 2012, 09:41:27 »
    Napiszę tak: Wg mnie PanTadeusz zaczął tym tekstem. Jaremaaa napisał tylko co zrobią, nie było to żadne obrażanie, żaden płacz tylko czysta logika.

Chyba nie zrozumiałeś... Nie szukam początku konfliktu, ja wam sugeruję zakończenie go w tym miejscu. Bo będę zmuszony wyciągnąć konsekwencje a tego ani wy ani ja nie chcemy...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 09:48:13 wysłana przez sir Luca »

Offline Ogniomistrz

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 24, 2012, 09:54:02 »
    hmm może ja wtrące swoje 3 grosze mimo gróźb sir Lucy. Mówicie Greye dzieci tylko do kurwy nędzy jak siedzę na TS na kanale to słyszę same głosy które brzmią raczej powyżej 17 lat. na 140 kilka osób które jest w GO słyszałem dwójke nawet nie wiem czy tyle dzieci które na dodatek są bardzo ogarnięte. Jeśli sądzicie inaczej to nie znacie GO z wewnątrz nie rozmawialiście z nimi

Ryzyko nie zawsze popłaca, zakaz pisania w dziale klanowym do odwołania.

ehh życie
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 09:57:33 wysłana przez Ogniomistrz »
    Ogniomistrz_the_Grey
    ReS_Ogniomistrz_PL
    Ogniomistrz_the_PonyFan
    LN_5pp_szer_Ogniomistrz_PL
    pod takimi tagami można mnie spotkać w świecie M&B

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 24, 2012, 09:56:51 »
    Dobrze, co powiedziałem to powiedziałem jak ktoś czegoś nie zrozumie to proszę pw.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 24, 2012, 09:59:04 »
    To jest scena strategusa,tak wiec Greye mogą robić co im się podoba na Strategusie, my  żyjemy głównie z napadania(dzisiaj urywamy 200 crates:), wiec część frakcji ma prawo mieć do nas wątpliwości, przez 2 miesiące gry zrabowaliśmy łącznie ok. 1500 crates.
    Działamy na ziemiach głównie Legione, czasami Mercillesów, i the Empire, zaczynamy zawiązywać współpracę z frakcjami opozycyjnymi do UIF-u, mimo że nie jesteśmy wrogami dla całego sojuszu.Nie zamierzamy prowadzić działań zbrojnych z Druziną, i Greyami.

Zaznaczę jeszcze że w Południowo-zachodniej części Calradii jesteśmy znaczną siłą militarną, jednakże stronimy od otwartych bitew, choć za 3-4 dni wyprawimy dużą bitwę, na którą zapraszamy zarówno kolegów z KP, jak i Greyów do przeciwnego teamu :)
    Trzeba pomóc fallenom odbić i utrzymać wioseczkę, a papcia z Włoch dostanie kopa w dupsko jak tylko wychyli łepek z zameczku.

Co do zachowania Greyow to jest ono tragiczne, zasadniczo nie ma dnia w którym się nie dowiedzieliśmy ze dowódca nie nauczył nas chamberowac strzał głowa, czy ze jestesmy *****, ******, ********...

Czasami odpowiadaliśmy na zaczepki, za co przepraszamy.

Edit: Wracając do tematu naszej liczebności, jest nas kilkunastu(16), staramy się zwiększać nasz skład, co nam się udaje.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2012, 10:07:21 wysłana przez Spiderek18 »