Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Janczarzy  (Przeczytany 1899 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Janczarzy
    « dnia: Lipca 17, 2012, 19:08:59 »
    Mam takie pytanie, bo w grze ani razu nie widziałem janczarów, ani w drzewku technologi na stronie TaleWorlds, jest dostępna czapka (ale zbroi nie ma) i widziałem ich chyba w bitwie losowej. Jeśli ktoś widział, lub słyszał o janczarach w grze to proszę o pomoc :)
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Janczarzy
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 18, 2012, 12:05:29 »
    W Chanacie Krymskim występują janczarzy.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 18, 2012, 21:30:26 »
    Gdzie mozna ich rekrutowac? ( Bo ze wystepuja w Krymie to sie domyslilem, bo chyba nie we Szwecji ;) )
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 20, 2012, 15:30:55 »
    Wiesz jak rekrutować husarie? Jeśli tak, to to samo, tyle że oni stoją niżej, no i w miastach Chanatu Krymskiego.

Jakbyś nie wiedział, to musisz mieć miasto (opcjonalnie, ale zalecane), kupujesz wszystkie budynki, wynajmujesz wszystkich ludzi, i idziesz do gościa od rekrutacji. Nie wiem konkretnie kto, bo nie grałem Krymem.
    Zrekrutujesz ich tylko grając Chanatem.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.